reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Na szczęście jedzą. Chodzi o to że z masłem to głupio tak bo jeszcze ktoś zauważy. Nic to ruszam kasę na opłaty i brykam do sklepu. Nic nie poradzę...
Mój syn ten starszy Hehe jest takim niejadkiem że ostatnio ma kanapki z masłem do zerówki i żyje i ja się nie wstydzę bo wiem że to zje a że jego salami ulubione w sklepie nie było to je to co chce chciałbym jeszcze na to cebulę ale mu nie zrobilam bo by śmierdzial :p

reklama
Napiszę coś co powiedziałam S. tylko nie gniewaj się:
Żaden rodowity Warszawiak nie głosował na Trzaskowskiego .wynik wyborów świadczy o ilości słoików w mieście. Jestem lokalną patriotką i nie wiem jak można głosować na takiego ignoranta? Jestem zła że o moim mieście decydują ludzie (uogólniam) którzy w godzinę W na chwile nie staną, którzy nie znają i nie obchodzi ich ani historia miasta ani ich jego przyszły kształt. Waltzowa nie zrobiła nic i Trzaskowski nic nie zrobi... dobrze że chociaż są budżety partypatycyjne. I teraz powodzenia życzę wszystkim z Białołęki jak doczekają się linii tramwajowej ;)

Właśnie to mnie wkurza w Warszawie ludzie rodowici. Ok może i jesteśmy słoikami , ale większość których znam dba o Warszawę, zna jej historie i na godzinę W się zatrzymuje. Dba w ten sposób, że w niej pracuje i rozlicza podatki. Mieszkam tu 6 lat, kończyłam w niej studia, znalazłam prace tak jak i mój Kamil i znajomi i uważam, ze jestem w pełni praw by głosować. Zwłaszcza ze mam tu mieszkanie i meldunek i w sumie nie mogłabym glosiwac nigdzie indziej a nawet jeśli to gdzie? Tu jest moje miasto z nim się związałam. Wiec czemu miałabym o tym mieście nie decydować ?

My od 3 nie śpimy. Kurczę chyba na próbę dziś w nocy będzie tylko na butli bez cyca i zobaczę czy to coś da. Bo kurczę ładnie mi spał tzn z przerwami na pampersa i pobudki ale spał.

W ogóle zastanawiam się czy to nie brzusio. Robi kupy ale rzadkie i duże. Ściągam mu pampersa patrzę kleks, napina nóżki i zaczyna się lawa.czasem tak duża ze całego pampersa zaleje i cały podkład na przewijak. Ogólnie takie kupy robi, baki tez sadzi- czy może mieć mimo to jakieś problemy? Bo czasem tak jęczy i się napina cały..

My od 3 nie śpimy. Kurczę chyba na próbę dziś w nocy będzie tylko na butli bez cyca i zobaczę czy to coś da. Bo kurczę ładnie mi spał tzn z przerwami na pampersa i pobudki ale spał.

W ogóle zastanawiam się czy to nie brzusio. Robi kupy ale rzadkie i duże. Ściągam mu pampersa patrzę kleks, napina nóżki i zaczyna się lawa.czasem tak duża ze całego pampersa zaleje i cały podkład na przewijak. Ogólnie takie kupy robi, baki tez sadzi- czy może mieć mimo to jakieś problemy? Bo czasem tak jęczy i się napina cały..
A ty dajesz bebilon profutura? Kurde te kupy u nas też się nie ureguluja....

Czy możliwe aby po zmianie mleka dziecko bardziej ulewalo? Czasami uleje taka kaszka albo dziś mu się odbiło a wyleciał mu dość spory tego mleka tak chlustal

reklama
Do góry