reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
I ch..j. Nie mam co dzieciom na śniadanie dać. Najpierw miał być chleb z cukrem to cukier się skończył myśle kotlety z obiadu i nie ma ani jednego już... przecież nie dam im z samym masłem! Zaczyna się... Serio mam dość swojego życia...
Daj im z masłem dobre i to a jedzą obiady w szkole?

Hehe a on mi mówi że wszystkie noce jeździ autem Hehe a dziś już jest i dobrze bo bym nie ogarnęła jedna z blizniaczek wymiotuję więc nie wiem czy wirus (się okaże) albo coś jej stanęło na żołądku... Chętnie bym ten plan wykonala ale jest za wcześnie i jak dzieci chorują to ja się nie napije nawet lyczka ehhhh

Znam to. Mimo ze mój ogarnia choroby leki itd ale jakoś sama świadomość nie pozwala.

U nas tez cisza, od dwoch dni nie bylo kupy, chyba naprawde po tym delicolu, ale boje sie odstawic, bo bedzie plakal z bolu :/ a po nim na prawde jest lepiej. Malo marudzi na brzuszek, troche sie prezy jeszcze ale nie az tak jak wczesniej. A te metody z wkladaniem czegos do pupy troche wydaja mi sie drastyczne :(

Drastyczne ale pomocne jak już syt jest beznadziejna.

reklama
Kasia wczoraj miała chrzciny to i czasu brak.

Jestem jestem. Weekendy to wiadomo ze mnie malutko a ten to wcale.
IMG_1472.JPG
IMG_1471.JPG
IMG_1469.JPG

Załączniki

• IMG_1472.JPG
    IMG_1472.JPG
    155,7 KB · Wyświetleń: 368
  • IMG_1471.JPG
    IMG_1471.JPG
    345,5 KB · Wyświetleń: 365
  • IMG_1469.JPG
    IMG_1469.JPG