I twoja glista sobie ureguluje sen. Jakby nie patrzeć trochę młodsza od mojej jest [emoji6]Następna chwali pięta [emoji30]
Trochę po ptokach napiszę, ale ja to za dzieciaka zamiast chleb z cukrem to chleb z masłem i solą uwielbiałam [emoji7] i do dziś dzień słone lubięI ch..j. Nie mam co dzieciom na śniadanie dać. Najpierw miał być chleb z cukrem to cukier się skończył myśle kotlety z obiadu i nie ma ani jednego już... przecież nie dam im z samym masłem! Zaczyna się... Serio mam dość swojego życia...
Michałek przystojniak! I jaka ładna mama!Jestem jestem. Weekendy to wiadomo ze mnie malutko a ten to wcale. Zobacz załącznik 909754Zobacz załącznik 909755Zobacz załącznik 909756
Może to przez zmianę mleka?Czy możliwe aby po zmianie mleka dziecko bardziej ulewalo? Czasami uleje taka kaszka albo dziś mu się odbiło a wyleciał mu dość spory tego mleka tak chlustal
A dajesz jakieś krople? Moja miała taką rzadziznę po espumisanie. Jeśli nie to może warto to skonsultować z lekarzem, skoro jest tego aż tak dużo?W ogóle skończyłam pisać o kupach i słyszę jak mojemu z jelit poleciało to idę go przebrać i tak kupa na 3 pełne psmpersy by była tak rzadka ale zbita. Tylko ze na sam sam koniec poleciała ostatnia partia tak z woda i tak to już zaczęło mnie martwic
Mój P robi teraz badania okresowe do pracy i poszedł dzisiaj na krew. Mam nadzieję, że nie zemdleje [emoji23] ot, taki z niego pielęgniarz i ratownik boi dupka.