reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Następna chwali pięta [emoji30]
I twoja glista sobie ureguluje sen. Jakby nie patrzeć trochę młodsza od mojej jest [emoji6]

I ch..j. Nie mam co dzieciom na śniadanie dać. Najpierw miał być chleb z cukrem to cukier się skończył myśle kotlety z obiadu i nie ma ani jednego już... przecież nie dam im z samym masłem! Zaczyna się... Serio mam dość swojego życia...
Trochę po ptokach napiszę, ale ja to za dzieciaka zamiast chleb z cukrem to chleb z masłem i solą uwielbiałam [emoji7] i do dziś dzień słone lubię

Jestem jestem. Weekendy to wiadomo ze mnie malutko a ten to wcale. Zobacz załącznik 909754Zobacz załącznik 909755Zobacz załącznik 909756
Michałek przystojniak! I jaka ładna mama!

Czy możliwe aby po zmianie mleka dziecko bardziej ulewalo? Czasami uleje taka kaszka albo dziś mu się odbiło a wyleciał mu dość spory tego mleka tak chlustal
Może to przez zmianę mleka?

W ogóle skończyłam pisać o kupach i słyszę jak mojemu z jelit poleciało to idę go przebrać i tak kupa na 3 pełne psmpersy by była tak rzadka ale zbita. Tylko ze na sam sam koniec poleciała ostatnia partia tak z woda i tak to już zaczęło mnie martwic :(
A dajesz jakieś krople? Moja miała taką rzadziznę po espumisanie. Jeśli nie to może warto to skonsultować z lekarzem, skoro jest tego aż tak dużo?

Mój P robi teraz badania okresowe do pracy i poszedł dzisiaj na krew. Mam nadzieję, że nie zemdleje [emoji23] ot, taki z niego pielęgniarz i ratownik boi dupka.

reklama
My od 3 nie śpimy. Kurczę chyba na próbę dziś w nocy będzie tylko na butli bez cyca i zobaczę czy to coś da. Bo kurczę ładnie mi spał tzn z przerwami na pampersa i pobudki ale spał.

W ogóle zastanawiam się czy to nie brzusio. Robi kupy ale rzadkie i duże. Ściągam mu pampersa patrzę kleks, napina nóżki i zaczyna się lawa.czasem tak duża ze całego pampersa zaleje i cały podkład na przewijak. Ogólnie takie kupy robi, baki tez sadzi- czy może mieć mimo to jakieś problemy? Bo czasem tak jęczy i się napina cały..
Mój z kupa ma tak samo , cały dzień kleksy a jak już zrobi w nocy to do przebrania cały plus prześcieradło do wymiany . A też bąki normalnie a pręży się często ..

U mnie o 1, 3, 6 i 7 :)

A jak się nie śpi to nie ma pobudek:)
Wiec jestem w czołówce :p

On nadal nie śpi, miał zamknięte oczy na cycu przez 10 minut i już liczyłam barany dla siebie a on wypluł i otworzył oczy i się bujamy nadal

IMG_4705.JPG

Załączniki

• IMG_4705.JPG
    IMG_4705.JPG
    257,7 KB · Wyświetleń: 332
[emoji3] miło, że o mnie myślałaś.
Co do brzucha, to u mnie inny problem.
Ty wyglądasz szczupło, tylko ta skóra.
Ja tluściutka: 8kg-po ciąży, ale w sumie 18, jestem tak zmęczona, że w sumie na razie mi to specjalnie nie przeszkadza, poza tym naprawdę łatwiej i szybciej wziąć paczkę ciastek niż kanapkę zrobić [emoji15] ), wałek wisi z jednej strony z powodu nadwagi, ale z drugiej to już chyba wiem o jaką dziurę ginowi chodziło.
Myślałam, żeby wstawić zdjęcie do "Naszych brzuszków", właśnie dla dziewczyn, które mają podobnie, ale najpierw muszę je zrobić, a nie bardzo mam czas i ochotę, bo ile nadwaga mi mało przeszkadza, bo mogę mieć na nią wpływ, o tyle ta dziura już tak. To takie wgłębienie, raczej długie i wąskie niż dziura.
Cóż, nic już na to nie poradzę. Tylko Stary mnie trochę rozczarował,bo powiedziałam że mi to przeszkadza i że to dla mnie problem, liczyłam na jakieś dobre słowo, a on że taki problem,to nie problem [emoji15] Za dużo Kiepskich chyba ostatnio ogląda.

Nie martw sie kochana, ja urodzilam 7 tygodni temu i tez mam tluszczyk-10kg do zrzucenia. Od dzisiaj z mezem sie zawzielismy, ze nie jemy przetworzonych produktow, zeby schudnac.
Mysle, ze bardzo motywujace bedzie jak postwisz sobie cel-np. zrzucic 5kg do konca roku.. i w tym trwac. Ja mam plan ambitny zrzucic 8kg do konca roku, zobaczymu jak to pojdzie..
GLOWA DO GORY!!

No nie, u mnie to raczej nadmiar [emoji23]
Ania Ty też jesteś laseczka, wiele bym dała za takie chude nóżki :)
Ja mam takie jak moja mama ile bym nie ważyła to mam tak grube łydki że nawet żadne kozaki mi się nie dopinają . Spodnie w pasie za szerokie żeby w łydkach były dobre . A że brzuszek Ci został to nie ma co się dziwić jak za takiej chudzinki wyszedł ponad 3 kg Miłosz :)

Chloe mój też tak często na cycku, może dlatego nas tak bolą.... raz jeden raz drugi. Ja jak karmię w nocy to włączam sobie tlc, a potem mi się śnią głupoty, ostatnio ten chirurg plastyczny gojdź był i mi się śnił ;) jakoś nie umiem karmić na leżąco, i on ciągle wypuszcza brodawke i się denerwuje....

wspolczuje, ja tez tak mialam ze Kuba wisial na cycku caly czas, nawet do teraz sa dni ze tak jest, ale dzieki temu ze wprowadzilam czesciowo mm to zredukowalam ten problem troche. Nie meczymy sie juz tak bardzo

reklama
Do góry