Nie. Jeśli bolą, to coś jest nie tak, dziecko źle chwyta pierś.
Mnie bola tak jak
@oluchapoducha. Szczegolnie na poczatku przy zasysaniu, i jak mlody je na zmiane z obu piersi godzinami, a dzisiaj mielismy powtorke z rozrywki
cale popoludnie i wieczor maly mnie ssal...
Sialalala, dwóch kolesi mnie dziś w sklepie podrywało i przepuścilo w kolejce w sklepie ;D ale mam frajdę
już zapomniałam jak to jest, bo wszędzie z dziećmi, a wcześniej ciąża ;p
Super
@klaraklara super, że się odezwałaś, myślałam o Tobie. U mnie też paskudztwo na brzuchu. Bardzo chce zrobić abdominoplastyke, ale Przemek wyczytał, że po tym już lepiej nie zachodzić w ciążę, a my nie jesteśmy pewni, czy to już na pewno koniec produkcji... Na leżąco to wygląda i tak dobrze, ale jak wstanę, to obraz nędzy i rozpaczy, jeszcze ta przepuklina - no fuj. Ale to dobrze, że o tym piszesz. Patrząc na zdjęcia dziewczyn mam wrażenie, że tylko ja zmagam się z tym problemem. Wszystkie w trzy sekundy dochodzą do siebie, a ja gruba i pomarszczona ;p
Dobrze, że teraz zima idzie, to można się pozaslaniac odpowiednio zanim się doprowadzimy do stanu, kiedy można pokazać się ludziom ;p
Ja tez jestem w Waszym klubie. Waga stoi w miejscu chociaz mlody mnie je calymi dniami
. Moze zrobie sobie badania na tarczuce, choc nie mam zadnych objawow. Tez sie pocieszam, ze jeszcze do wiosny jest troche czasu...