reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Mój syn ten starszy Hehe jest takim niejadkiem że ostatnio ma kanapki z masłem do zerówki i żyje i ja się nie wstydzę bo wiem że to zje a że jego salami ulubione w sklepie nie było to je to co chce chciałbym jeszcze na to cebulę ale mu nie zrobilam bo by śmierdzial :p
Mój brat taki był , mama mu dawała kanapki z szynką to wyciągał szynkę i jadł z samym masłem ;)
Jedyne co mu pasowało to ogórek kiszony i tak jadł aż do 4 klasy ;)

reklama
Dla mnie to nic przyjemnego :pDobrze, że przynajmniej Miki łaskawy. Daj znać co powie pani z OPSu.Jak najbardziej może, ale nie objawia się to raczej samą niechęcią do karmienia. Wydaje mi się, że u Ciebie to raczej stres. Zamiast cieszyć się synem, karmieniem, bliskością, to cały czas coś :/

Dzień nie dobry. Mialam dziś iść do gina, ale obudziłam sie z zawalonym gardłem, więc nie idę. Mam głos uroczy jak lord Vader i pewnie zarażam, to do siedliska ciężarnych się nie pcham.

Kasia cytowałam Cię i nie wiem czemu zniknęło. Chciałam napisać, że piękna z Ciebie kobieta i masz świetną figurę po ciąży! Regularnie mnie, dziewczyny, wprawiacie w kompleksy [emoji14]

Ania Tobie tez nic nie brakuje przecież.

W ogóle skończyłam pisać o kupach i słyszę jak mojemu z jelit poleciało to idę go przebrać i tak kupa na 3 pełne psmpersy by była tak rzadka ale zbita. Tylko ze na sam sam koniec poleciała ostatnia partia tak z woda i tak to już zaczęło mnie martwic :(

reklama
Do góry