reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

A ogladalas Manchester by The sea?
Bo dla mnie to film 10/10

Czarne bractwo , kochając pabla nienawidząc escobara, trup,jestem najlepsza ja tonya, wojna płci, cicha noc, najlepszy,lady bird, 3 bilbordy za ebbig,cudowny chłopak,tamte dni tamte noce,ostatnia rodzina,król rozrywki,gra o wszystko, party
Dzieki, kilka widzialam, ale wielu nie- dziekuje za inspiracje :)
Moje slonko nadal nie spi :(

reklama
Cześć wszystkim..

Moja się budzi po drzemce w bujaczku.
Zdążyłam przeczytać, nie popiszę..

Ania, po czym poznać że wedzidelko krótkie? Tak się zastanawiam, czy u nas nie ma problemu, bo młoda ciągle je, krztusi się, odbija i dalej je i denerwuje na cycka.. wogole często je, brak u niej przerw 3 godzinnych, raczej godzina, półtorej do dwóch. Jak to poznać? Ulewa też sporo.. I pieni się często.. niby jak płacze to nie widzę tego " serduszka".. wizytę u pediatry mamy za miesiąc
Mój nie wystawia języka poza wargi i to mnie zastanowiło.

Już po ortopedzie bardzo fajny, młody i przystojny lekarz :p matko jedyna co ja z tym mam normalnie lecę na przystojnych lekarzy, wszystko ok usg też robił następna kontrola bioderek za 4 miesiące...

Zdążyłam podszykowac obiad dziś mąż z tesciem szykują drzewo także mają cały dzień roboty..
Jednak pojechała na wycieczkę a ta co wczoraj wymiotowala już biega a Adasiem po mieszkaniu taka chora także to chyba jęk coś stanęło na żołądku....

Jak tam u was z odwiedzinami do dziecka? U mnie była kilka koleżanek, teściowa i moja mama żal mam do babci bo jeszcze nas nie odwiedziła na emeryturze a nie ma czasu brak słów....

Mamy plan chrzciny zrobić 30 grudnia zobaczymy co z tego wyjdzie....

Dobra smażę kotlety mielone póki mały jeszcze śpi...
Ty to masz szczęście do lekarzy ;)
Do którego nie pójdziesz to przystojny :)

Moj byl dzisiaj w body na dlugi, polspiochy, skarpetki, czapa i taki kombinezon-spiworek cieplejszy z barankiem w srodku. Tesciowa zabrala go ba 2 godziny na dwor, bylam podekscytowana jak szczur otwarciem kanalu [emoji1]
O to fajna teściowa :)
Moja dzisiaj przyjechała , wzięła go ma ręce żeby zrobić sobie selfie bo jechała pokazać koleżankom z pracy wnuka i jak tylko zaczął płakać to Od razu do mnie . I leży sobie a ona ciągle my wpycha smoczka . Już tak mnie wkurzała m

Ja ostatni dzień z mama. Dziś już o 19stej ma pociąg do domu.
Od wczoraj oglądałyśmy cały sezon Grzesznicy. Super serial. Ale jestem nieprzytomna bo albo z dzieckiem albo serial :p

Pies mój był u weterynarza- dermatologa. Dostał milion lekarstw i płynów na skore i sierść plus zastrzyk wyciszający. Zobaczymy czy mu się poprawi.

A tutaj fotki z sesji Tytusa :)

Zobacz załącznik 909351

Zobacz załącznik 909352

Zobacz załącznik 909353

Zobacz załącznik 909354
Boskie zdjęcia :) Tytus to urodzony model ;)

A ogladalas Manchester by The sea?
Bo dla mnie to film 10/10

Czarne bractwo , kochając pabla nienawidząc escobara, trup,jestem najlepsza ja tonya, wojna płci, cicha noc, najlepszy,lady bird, 3 bilbordy za ebbig,cudowny chłopak,tamte dni tamte noce,ostatnia rodzina,król rozrywki,gra o wszystko, party
No to i mnie czeka seans :rofl2:

reklama
@Badelka35 a kolejne USG bioderek nie jest na 4 miesiące życia, a nie za 4 miesiące?

@helenka_22 już mało zostało w mieszkaniu do roboty [emoji3]

@GoJ współczuję sytuacji ze świadczeniami [emoji58]

@Angelika89 suchą skórkę na brwiach możesz ściągać wacikiem namoczonym w oliwce.

@KINDERBUENOO88 cudne zdjęcia [emoji7]

Do góry