reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
@Badelka35 a kolejne USG bioderek nie jest na 4 miesiące życia, a nie za 4 miesiące?

@helenka_22 już mało zostało w mieszkaniu do roboty [emoji3]

@GoJ współczuję sytuacji ze świadczeniami [emoji58]

@Angelika89 suchą skórkę na brwiach możesz ściągać wacikiem namoczonym w oliwce.

@KINDERBUENOO88 cudne zdjęcia [emoji7]
Kiedy powinno sie robi usg bioderek? Ja bylam u ortopedy, ktora dala skierowanie na usg- mamy 8.11, czyli Leo bedzie mial 2 m-ce. Czy te usg powinny byc robione dwa razy?

Hej ;) też miałam dzisiaj pytać o film. Panicz dziś nie śpi, więc mam nadzieję, że będzie spał w nocy. Psy mojej siostry wylizaly mi dziecko, omal mu do gondoli nie wlazly [emoji14] Zobacz załącznik 909397Zobacz załącznik 909399Zobacz załącznik 909400
Hehe, ja dziś byłam u koleżanki z Julką i ona ma psa Tofika i on od Julki nie chciał odejść [emoji16][emoji16]
Ty to masz szczęście do lekarzy ;)
Do którego nie pójdziesz to przystojny :)
Ja zaś tak przystojnego mam dentyste [emoji23] co miałam awersje do dentystów tak do niego mogę chodzić nawet jeżeli nie trzeba [emoji16][emoji12]
IMG_20181020_181840.jpg

Załączniki

• IMG_20181020_181840.jpg
    IMG_20181020_181840.jpg
    59,7 KB · Wyświetleń: 420
Hehe, ja dziś byłam u koleżanki z Julką i ona ma psa Tofika i on od Julki nie chciał odejść [emoji16][emoji16]Ja zaś tak przystojnego mam dentyste [emoji23] co miałam awersje do dentystów tak do niego mogę chodzić nawet jeżeli nie trzeba [emoji16][emoji12]Zobacz załącznik 909471

Ja to tez u siebie w rodzinnym mieście mam młodego i przystojnego dentystę.
Ale przez to, ze tylko 2 lata starszy to jakoś tak skrócił nam się dystans.
Ale jak przy pierwszym kanałowym włożył mi rurki w gębę a ja dostałam ślinotoku a on z tekstem ,, zawsze jak masz coś w buzi tak się slinisz?" I w sumie dopiero jak powiedział to usłyszał i było ciut niezręcznie :p

Gwiazdy :) któraś z was pisała o mleku Hippa jak dokładnie się nazywa muszę chyba zapodać mojej księżniczce bo nie może kupy walnąć ogólnie robi.co dwa dni dziś bidulka cały dzień się męczy i nic ..

reklama
Do góry