reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
@Badelka35 a kolejne USG bioderek nie jest na 4 miesiące życia, a nie za 4 miesiące?

@helenka_22 już mało zostało w mieszkaniu do roboty [emoji3]

@GoJ współczuję sytuacji ze świadczeniami [emoji58]

@Angelika89 suchą skórkę na brwiach możesz ściągać wacikiem namoczonym w oliwce.

@KINDERBUENOO88 cudne zdjęcia [emoji7]
Kiedy powinno sie robi usg bioderek? Ja bylam u ortopedy, ktora dala skierowanie na usg- mamy 8.11, czyli Leo bedzie mial 2 m-ce. Czy te usg powinny byc robione dwa razy?

Hej ;) też miałam dzisiaj pytać o film. Panicz dziś nie śpi, więc mam nadzieję, że będzie spał w nocy. Psy mojej siostry wylizaly mi dziecko, omal mu do gondoli nie wlazly [emoji14] Zobacz załącznik 909397Zobacz załącznik 909399Zobacz załącznik 909400
Hehe, ja dziś byłam u koleżanki z Julką i ona ma psa Tofika i on od Julki nie chciał odejść [emoji16][emoji16]
Ty to masz szczęście do lekarzy ;)
Do którego nie pójdziesz to przystojny :)
Ja zaś tak przystojnego mam dentyste [emoji23] co miałam awersje do dentystów tak do niego mogę chodzić nawet jeżeli nie trzeba [emoji16][emoji12]
IMG_20181020_181840.jpg

Załączniki

• IMG_20181020_181840.jpg
    IMG_20181020_181840.jpg
    59,7 KB · Wyświetleń: 424
Hehe, ja dziś byłam u koleżanki z Julką i ona ma psa Tofika i on od Julki nie chciał odejść [emoji16][emoji16]Ja zaś tak przystojnego mam dentyste [emoji23] co miałam awersje do dentystów tak do niego mogę chodzić nawet jeżeli nie trzeba [emoji16][emoji12]Zobacz załącznik 909471

Ja to tez u siebie w rodzinnym mieście mam młodego i przystojnego dentystę.
Ale przez to, ze tylko 2 lata starszy to jakoś tak skrócił nam się dystans.
Ale jak przy pierwszym kanałowym włożył mi rurki w gębę a ja dostałam ślinotoku a on z tekstem ,, zawsze jak masz coś w buzi tak się slinisz?" I w sumie dopiero jak powiedział to usłyszał i było ciut niezręcznie :p

Gwiazdy :) któraś z was pisała o mleku Hippa jak dokładnie się nazywa muszę chyba zapodać mojej księżniczce bo nie może kupy walnąć ogólnie robi.co dwa dni dziś bidulka cały dzień się męczy i nic ..

reklama
Do góry