Angelika89
Fanka BB :)
Moj dzis znow spi praktycznie caly dzien, nawet dzis nie mielismy czasu na zabawki, tak krotkie mial okresy aktywnosci. Teraz przed 19 poszedl spac i jeszcze nie wstal.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kiedy powinno sie robi usg bioderek? Ja bylam u ortopedy, ktora dala skierowanie na usg- mamy 8.11, czyli Leo bedzie mial 2 m-ce. Czy te usg powinny byc robione dwa razy?@Badelka35 a kolejne USG bioderek nie jest na 4 miesiące życia, a nie za 4 miesiące?
@helenka_22 już mało zostało w mieszkaniu do roboty [emoji3]
@GoJ współczuję sytuacji ze świadczeniami [emoji58]
@Angelika89 suchą skórkę na brwiach możesz ściągać wacikiem namoczonym w oliwce.
@KINDERBUENOO88 cudne zdjęcia [emoji7]
Ja wzielam skierowanie od pediatry i mialam zrobic w zaleceniach ze szpitala 4-6 tydz a kolejne bede miala 8 tyg po pierwszymKiedy powinno sie robi usg bioderek? Ja bylam u ortopedy, ktora dala skierowanie na usg- mamy 8.11, czyli Leo bedzie mial 2 m-ce. Czy te usg powinny byc robione dwa razy?
Hehe, ja dziś byłam u koleżanki z Julką i ona ma psa Tofika i on od Julki nie chciał odejść [emoji16][emoji16]Hej też miałam dzisiaj pytać o film. Panicz dziś nie śpi, więc mam nadzieję, że będzie spał w nocy. Psy mojej siostry wylizaly mi dziecko, omal mu do gondoli nie wlazly [emoji14] Zobacz załącznik 909397Zobacz załącznik 909399Zobacz załącznik 909400
Ja zaś tak przystojnego mam dentyste [emoji23] co miałam awersje do dentystów tak do niego mogę chodzić nawet jeżeli nie trzeba [emoji16][emoji12]Ty to masz szczęście do lekarzy
Do którego nie pójdziesz to przystojny
Kinder super sesja, super pamiątka, mi się podobają takie zdjęcia potem na płótnie w formie obrazu
Hehe, ja dziś byłam u koleżanki z Julką i ona ma psa Tofika i on od Julki nie chciał odejść [emoji16][emoji16]Ja zaś tak przystojnego mam dentyste [emoji23] co miałam awersje do dentystów tak do niego mogę chodzić nawet jeżeli nie trzeba [emoji16][emoji12]Zobacz załącznik 909471
Chyba o to chodzi mleko...Gwiazdy któraś z was pisała o mleku Hippa jak dokładnie się nazywa muszę chyba zapodać mojej księżniczce bo nie może kupy walnąć ogólnie robi.co dwa dni dziś bidulka cały dzień się męczy i nic ..