reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

A ogladalas Manchester by The sea?
Bo dla mnie to film 10/10

Czarne bractwo , kochając pabla nienawidząc escobara, trup,jestem najlepsza ja tonya, wojna płci, cicha noc, najlepszy,lady bird, 3 bilbordy za ebbig,cudowny chłopak,tamte dni tamte noce,ostatnia rodzina,król rozrywki,gra o wszystko, party
Dzieki, kilka widzialam, ale wielu nie- dziekuje za inspiracje :)
Moje slonko nadal nie spi :(

reklama
Cześć wszystkim..

Moja się budzi po drzemce w bujaczku.
Zdążyłam przeczytać, nie popiszę..

Ania, po czym poznać że wedzidelko krótkie? Tak się zastanawiam, czy u nas nie ma problemu, bo młoda ciągle je, krztusi się, odbija i dalej je i denerwuje na cycka.. wogole często je, brak u niej przerw 3 godzinnych, raczej godzina, półtorej do dwóch. Jak to poznać? Ulewa też sporo.. I pieni się często.. niby jak płacze to nie widzę tego " serduszka".. wizytę u pediatry mamy za miesiąc
Mój nie wystawia języka poza wargi i to mnie zastanowiło.

Już po ortopedzie bardzo fajny, młody i przystojny lekarz :p matko jedyna co ja z tym mam normalnie lecę na przystojnych lekarzy, wszystko ok usg też robił następna kontrola bioderek za 4 miesiące...

Zdążyłam podszykowac obiad dziś mąż z tesciem szykują drzewo także mają cały dzień roboty..
Jednak pojechała na wycieczkę a ta co wczoraj wymiotowala już biega a Adasiem po mieszkaniu taka chora także to chyba jęk coś stanęło na żołądku....

Jak tam u was z odwiedzinami do dziecka? U mnie była kilka koleżanek, teściowa i moja mama żal mam do babci bo jeszcze nas nie odwiedziła na emeryturze a nie ma czasu brak słów....

Mamy plan chrzciny zrobić 30 grudnia zobaczymy co z tego wyjdzie....

Dobra smażę kotlety mielone póki mały jeszcze śpi...
Ty to masz szczęście do lekarzy ;)
Do którego nie pójdziesz to przystojny :)

Moj byl dzisiaj w body na dlugi, polspiochy, skarpetki, czapa i taki kombinezon-spiworek cieplejszy z barankiem w srodku. Tesciowa zabrala go ba 2 godziny na dwor, bylam podekscytowana jak szczur otwarciem kanalu [emoji1]
O to fajna teściowa :)
Moja dzisiaj przyjechała , wzięła go ma ręce żeby zrobić sobie selfie bo jechała pokazać koleżankom z pracy wnuka i jak tylko zaczął płakać to Od razu do mnie . I leży sobie a ona ciągle my wpycha smoczka . Już tak mnie wkurzała m

Ja ostatni dzień z mama. Dziś już o 19stej ma pociąg do domu.
Od wczoraj oglądałyśmy cały sezon Grzesznicy. Super serial. Ale jestem nieprzytomna bo albo z dzieckiem albo serial :p

Pies mój był u weterynarza- dermatologa. Dostał milion lekarstw i płynów na skore i sierść plus zastrzyk wyciszający. Zobaczymy czy mu się poprawi.

A tutaj fotki z sesji Tytusa :)

Zobacz załącznik 909351

Zobacz załącznik 909352

Zobacz załącznik 909353

Zobacz załącznik 909354
Boskie zdjęcia :) Tytus to urodzony model ;)

A ogladalas Manchester by The sea?
Bo dla mnie to film 10/10

Czarne bractwo , kochając pabla nienawidząc escobara, trup,jestem najlepsza ja tonya, wojna płci, cicha noc, najlepszy,lady bird, 3 bilbordy za ebbig,cudowny chłopak,tamte dni tamte noce,ostatnia rodzina,król rozrywki,gra o wszystko, party
No to i mnie czeka seans :rofl2:

reklama
@Badelka35 a kolejne USG bioderek nie jest na 4 miesiące życia, a nie za 4 miesiące?

@helenka_22 już mało zostało w mieszkaniu do roboty [emoji3]

@GoJ współczuję sytuacji ze świadczeniami [emoji58]

@Angelika89 suchą skórkę na brwiach możesz ściągać wacikiem namoczonym w oliwce.

@KINDERBUENOO88 cudne zdjęcia [emoji7]

Do góry