reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja ostatni dzień z mama. Dziś już o 19stej ma pociąg do domu.
Od wczoraj oglądałyśmy cały sezon Grzesznicy. Super serial. Ale jestem nieprzytomna bo albo z dzieckiem albo serial :p

Pies mój był u weterynarza- dermatologa. Dostał milion lekarstw i płynów na skore i sierść plus zastrzyk wyciszający. Zobaczymy czy mu się poprawi.

A tutaj fotki z sesji Tytusa :)

DSC_6262.jpg

DSC_6200.jpg

DSC_6246.jpg

DSC_6276.jpg

Załączniki

• DSC_6262.jpg
    DSC_6262.jpg
    240 KB · Wyświetleń: 410
  • DSC_6200.jpg
    DSC_6200.jpg
    306,7 KB · Wyświetleń: 396
  • DSC_6246.jpg
    DSC_6246.jpg
    329 KB · Wyświetleń: 402
  • DSC_6276.jpg
    DSC_6276.jpg
    381,5 KB · Wyświetleń: 392
reklama
Od wczoraj oglądałyśmy cały sezon Grzesznicy. Super serial. Ale jestem nieprzytomna bo albo z dzieckiem albo serial :p

Pies mój był u weterynarza- dermatologa. Dostał milion lekarstw i płynów na skore i sierść plus zastrzyk wyciszający. Zobaczymy czy mu się poprawi.

Zobacz załącznik 909351

Zobacz załącznik 909352

Zobacz załącznik 909353

Zobacz załącznik 909354
Piekne!! ♡ aniolek. Super :))

Od wczoraj oglądałyśmy cały sezon Grzesznicy. Super serial. Ale jestem nieprzytomna bo albo z dzieckiem albo serial [emoji14]

Zobacz załącznik 909351

Zobacz załącznik 909352

Zobacz załącznik 909353

Zobacz załącznik 909354
Jejku jakie cudne zdjęcia Tytusa [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

Angela robię tym nebulizatorem z soli fizj. 2-3x dziennie po 5minut. Wit c nie daje bo pisze że można ale należy poradzić się lekarza i nie wiem sama czy włączać mu.... :/ nie lubię takiej pogody, nie ma co robić, córka się nudzi.... jak teraz niemowlaki będziecie ubierać przy 10 stopniach na spacer? Body na krótki, pajac i kombinezon, czapeczka ?
Mam ciepły śpiwór. Dodatkowo koc. Czapka i jedna warstwa ubrania.

Dziewczyny mam na oddanie kombinezon dla chłopca, nic za niego nie chce, jest praktycznie nie zniszczony nawet nie wiem czy w ogóle noszony, przy jednej rękawiczce jest delikatna dziurka na szwie więc kwestia zszycia niteczką. Rozmiar tak na 3-6 miesięcy.
IMG_20181020_154457.jpg
IMG_20181020_154611.jpg

Załączniki

• IMG_20181020_154457.jpg
    IMG_20181020_154457.jpg
    108,5 KB · Wyświetleń: 408
  • IMG_20181020_154611.jpg
    IMG_20181020_154611.jpg
    116,1 KB · Wyświetleń: 407
Chloe ja na ból ucha brałam w ciąży krople na receptę dicortinef. A ja nie wiem kiedy chrzest, ale jak będę robić to taki szybki bez mszy. Bajdelka mój brat jeszcze nas nie odwiedził.... koleżanka tylko jedna (ta co ma swoje psie dziecko), zresztą ja nie mam wielu koleżanek :/ a szkoda bo teraz bym się z kimś pospotykala, pogadała, najlepiej taka z dzieckiem/dziećmi ;)
U mnie byli wszyscy od męża. Mój brat nie. A bratowa była raz i nawet nie weszła do mojego pokoju ale ona generalnie jest po..na.
Koleżanek nie mam.
Także dziś siedzimy i nie robimy nic. Gapimy się w TV. Znajomych nie mamy w sumie... pokruszyło się towarzystwo ale mnie nie trzeba znajonych co są wtedy kiedy im się chce.....

Zobacz załącznik 909351

Zobacz załącznik 909352

Zobacz załącznik 909353

Zobacz załącznik 909354
Przepiękne zdjęcia. A tak z niekawości nie przerażało Cię jak tak układali Tytka do tych zdjęć?

Dziewczyny mam na oddanie kombinezon dla chłopca, nic za niego nie chce, jest praktycznie nie zniszczony nawet nie wiem czy w ogóle noszony, przy jednej rękawiczce jest delikatna dziurka na szwie więc kwestia zszycia niteczką. Rozmiar tak na 3-6 miesięcy. Zobacz załącznik 909355Zobacz załącznik 909356
Może daj do tego wątku odpowiedniego tam gdzieś na forach jest... Ja mam też kombinezon do oddania tylko dla dziewczynki ale to muszę ogarnąć...

reklama
Do góry