reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja ostatni dzień z mama. Dziś już o 19stej ma pociąg do domu.
Od wczoraj oglądałyśmy cały sezon Grzesznicy. Super serial. Ale jestem nieprzytomna bo albo z dzieckiem albo serial :p

Pies mój był u weterynarza- dermatologa. Dostał milion lekarstw i płynów na skore i sierść plus zastrzyk wyciszający. Zobaczymy czy mu się poprawi.

A tutaj fotki z sesji Tytusa :)

Zobacz załącznik 909351

Zobacz załącznik 909352

Zobacz załącznik 909353

Zobacz załącznik 909354
Piękne

reklama
Przepiękne zdjęcia. A tak z niekawości nie przerażało Cię jak tak układali Tytka do tych zdjęć?

Ta fotografka to ma ukończone jakieś kursy z pracy z noworodkiem i jej lepiej szło z nim niż mi:) bo sesja przypadła akurat na jego dwa dni kryzysu, także akurat byłam spokojna i cieszyłam się ze nie krzyczy :)

I już sama nie wiem zrobił dziś ładna miękka kupę od czegoś to zależy? Wczoraj takie bobki a dziś ładnie wiec narazie te mleko zostawie zobaczymy.....

Dzien mija mi spokojnie. Psikam do ucha acu.stone, karmie malego, psikam. Maz zrobil obiad, nakarmil, zrobil zakupy. Chwale go publicznie: dobry maz ;).
Ja znowu karmie, Leon zasypia tyle co na kolanach, ale zeby oddac mu sprawiedliwosc to ładnie spal w nocy- prawie 5h, potem karmienie i znowu 3h spania. Oby nie przechwalic...
Szukam jakiegos filmu do obejrzenia- polecacie cos?

Dzien mija mi spokojnie. Psikam do ucha acu.stone, karmie malego, psikam. Maz zrobil obiad, nakarmil, zrobil zakupy. Chwale go publicznie: dobry maz ;).
Ja znowu karmie, Leon zasypia tyle co na kolanach, ale zeby oddac mu sprawiedliwosc to ładnie spal w nocy- prawie 5h, potem karmienie i znowu 3h spania. Oby nie przechwalic...
Kurde ja to kilka bym obejrzała ale nie pamiętam już których... ;) ale ja jestem ostatnio otępiała strasznie... chyba brak dłuższego snu ciurkiem... Miki za..biście wręcz cały dzień spał a od 17:00 cyrk no cóż spodziewałam się...

A ogladalas Manchester by The sea?
Bo dla mnie to film 10/10

Czarne bractwo , kochając pabla nienawidząc escobara, trup,jestem najlepsza ja tonya, wojna płci, cicha noc, najlepszy,lady bird, 3 bilbordy za ebbig,cudowny chłopak,tamte dni tamte noce,ostatnia rodzina,król rozrywki,gra o wszystko, party

reklama
Ja bym chciał obejrzeć ten Tully co polecaly ale nie mam tego filmu

Do góry