Dzięki na korki zaje..ste są tramwaje i metroAle sam zabieg robi chirurg a nie logopeda, chyba, ze u was jakos inaczej.
Ja do wrocka mam niecale 200km, niby daleko nie jest, ale jak sobie pomysle ze godzine mam spedzic w samych korkach to mi sie odechciewa podziwiam wszystkie, ktore mieszkaja w wawie
reklama
A czy chustę kulkowe można dla 3 tygodniowego dziecka? bo tam.widzialam ze tak trochę z boku jest dzidziaAno była ogólnie miałam z karmieniem Werki na początku baaaaardzo pod górkę, dlatego musiałam się spiąć i dużo naumiec, żeby ją wykarmić
18grudzien
Fanka BB :)
Ta a mi w kłótni w mopsie owa Pani powiedziala że ona nie ma obowiązku mówić co jest źle a co dobrze i co można jeszcze złożyć itp także jak jakaś matką się nie orientuję co jej przysługuje to one nie muszą o tym mówić! Takie FranceTo te pizdy powinny były Tobie to wytłumaczyć tak jak mi wytłumaczyli więc to ich wina i z ich winy masz wstrzymane świadczenia...
18grudzien
Taaak masaż super sprawa też bym ChciałaMoże masaż albo jakiś zabieg na twarz , skórę ?.
My mamy rocznice niedługo i zapewne padnie klasyczne - co byś chciała dostać bo wiesz że ja nie umiem wybierać prezentów . I wtedy zażyczę sobie godzinny masaż
18grudzien
Fajny ale ja wolę inny fason taki typowo do go gondoli włożyć nie żeby dziecko w nim nosić wJa ostatnio w sklepie widziałam od Ewa Klucze taki śpiworko- kombinezon super wyglądał i koszt koło 160 zł
Link do: ŚPIWOREK OCIEPLANY
oluchapoducha
Goj napisze do Ciebie SMS-a w przyszłym tygodniu to ustalimy co i kiedy. Ja się wybrałam na 2h z domu kupić stanik do karmienia na mój wielki biust, mam rozmiar 95 K !
18grudzien
Kurde i już nie wiem który wybrać??? W przyszłym tygodniu jest plan kupić a długi ten twój jest? W sensie na całą gondole? Zmieści się mały?@Mama7 no jestem jestem
Ledwie wczoraj wyrzuciłam do śmieci taki smoczek natursutten bo to był jedyny którego Blancia nie polubiła. Zresztą był ohydny w dotyku to się nie dziwię...
Ale widać radochę na buźce
Też już powolutku zaczynamy rozglądać się za matą.
Ja mam taki jak Kinder cottonmoose w kolorze latte, cudooo, napatrzeć się nie mogę. A śpiworek Smiki mamy taki czarny z polarkiem do fotelika.
18grudzien
Mój też dziś dużo spał równie się boję hmmm ale już wykapany śpi, córka która ma rewolucję również ah te dzieciMała dzisiaj cały dzień śpi... Budzi się tylko na karmienie, przewijanie i po chwili dalej w kimono. Niby nie powinnam narzekać, ALE... Skoro tak ładnie śpi w dzień to co będzie w nocy?! No i 2 razy ten sen zaliczyła leżąc na moim brzuchu tak jak teraz, wiec ona śpi a ja leżę taka zaaresztowana i boje się ruszyć.. Zobacz załącznik 909099
18grudzien
Na szczęście ja wiem co można od tego państwa wydrzecTa a mi w kłótni w mopsie owa Pani powiedziala że ona nie ma obowiązku mówić co jest źle a co dobrze i co można jeszcze złożyć itp także jak jakaś matką się nie orientuję co jej przysługuje to one nie muszą o tym mówić! Takie France
reklama
18grudzien