reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
To te pizdy powinny były Tobie to wytłumaczyć tak jak mi wytłumaczyli więc to ich wina i z ich winy masz wstrzymane świadczenia...
Ta a mi w kłótni w mopsie owa Pani powiedziala że ona nie ma obowiązku mówić co jest źle a co dobrze i co można jeszcze złożyć itp także jak jakaś matką się nie orientuję co jej przysługuje to one nie muszą o tym mówić! Takie France

@Mama7 no jestem jestem :)

Ledwie wczoraj wyrzuciłam do śmieci taki smoczek natursutten bo to był jedyny którego Blancia nie polubiła. Zresztą był ohydny w dotyku to się nie dziwię...

Ale widać radochę na buźce :)
Też już powolutku zaczynamy rozglądać się za matą.

Ja mam taki jak Kinder cottonmoose w kolorze latte, cudooo, napatrzeć się nie mogę. A śpiworek Smiki mamy taki czarny z polarkiem do fotelika.
Kurde i już nie wiem który wybrać??? W przyszłym tygodniu jest plan kupić a długi ten twój jest? W sensie na całą gondole? Zmieści się mały?

Mała dzisiaj cały dzień śpi... Budzi się tylko na karmienie, przewijanie i po chwili dalej w kimono. Niby nie powinnam narzekać, ALE... Skoro tak ładnie śpi w dzień to co będzie w nocy?! No i 2 razy ten sen zaliczyła leżąc na moim brzuchu tak jak teraz, wiec ona śpi a ja leżę taka zaaresztowana i boje się ruszyć.. Zobacz załącznik 909099
Mój też dziś dużo spał równie się boję hmmm ale już wykapany śpi, córka która ma rewolucję również ah te dzieci

reklama
Jednak jest piękny i chyba dość długi???

Załączniki

• Screenshot_20181019-191008.png
    Screenshot_20181019-191008.png
    152,4 KB · Wyświetleń: 91
Do góry