reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

To jak wróci mąż. Nie karmisz to winko se wypij. Pizzę zjedz. Film obejrzyjcie a do małego wstaje z flaszka mąż. Do zrobienia. Pochwal się czy wypali [emoji48]
Hehe a on mi mówi że wszystkie noce jeździ autem Hehe a dziś już jest i dobrze bo bym nie ogarnęła jedna z blizniaczek wymiotuję więc nie wiem czy wirus (się okaże) albo coś jej stanęło na żołądku... Chętnie bym ten plan wykonala ale jest za wcześnie i jak dzieci chorują to ja się nie napije nawet lyczka ehhhh

reklama
A w ramach ciekawostki - znalazłam zdjęcie języczka mojej córki - pół roku dała rade tak ssać pierś, moja mała bohaterka! A wyobraźcie sobie jak bolało :pZobacz załącznik 909081
O jejku, ja pierwszy raz widzę tak krótkie wędzidełko... Faktycznie bohaterka z Weroniki... Ale jaka musiała być ulga po zabiegu i dla niej i dla Ciebie [emoji846]

Mój stary się mnie pyta jaka bym chciała niespodziankę (tylko facet może zadać takie pytanie [emoji14] ), co by mnie ucieszyło. Twierdzi, że tydzień w SPA bez dzieci to science-fiction [emoji14] podpowiedzcie - co mnie ucieszy? O fryzjerze myślałam, ale nie mam pojęcia co bym chciała na głowie [emoji14]
Może masaż albo jakiś zabieg na twarz , skórę ?. :)
My mamy rocznice niedługo i zapewne padnie klasyczne - co byś chciała dostać bo wiesz że ja nie umiem wybierać prezentów . I wtedy zażyczę sobie godzinny masaż :)

reklama
Nie, musze najpierw zrobic rozeznanie, bo ona mi odradzila robienie tego u mnie w miescie, tylko zeby jechac do wroclawia z tym. Wydaje mi sie, ze to troche przesada, u mnie w miescie tez na pewno znajdzie sie ktos kto zrobi to dobrze:/
A to dziwne . Ja mieszkam na wsi , w mieście obok znalazłam logopedę i myślę że na pewno zrobi to dobrze :) A daleko masz do Wrocławia ? Ja 50 km to może gdzieś blisko siebie mieszkamy :)

Do góry