reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja mam wrazenie ze mlody z karmienia na karmienie ma coraz wiekszy problem ze ssaniem, teraz byl cyrk juz od samego poczatku, pociagnal moze z 2 minuty. Mialam troche niezamrozonego odciagnietego mlekaa to mu dalam, ale za chwile mu sie ulalo.. no i drze morde ze glodny. Cycek nie, a odciagnietego juz ni mo! I co tu wymyslic na tego hultaja

reklama
Ja to nazywam KOTWICA :D
Jak chłop pyta co robię to jak napiszę to słowo to on już wie
Kotwica dała się przełożyć do kokonu! Hura! Jestem wolna! Mogę... Ech... Prasować wyprane ubranka... :/
Kurde i już nie wiem który wybrać??? W przyszłym tygodniu jest plan kupić a długi ten twój jest? W sensie na całą gondole? Zmieści się mały?
Jednak jest piękny i chyba dość długi???
Ja wzięłam wersję mini. Jest mniej więcej takiej długości jak ten Smiki do fotelika, a i tak S. jak zobaczył to stwierdził że mała w tym utonie :D wersja mini ma ok. 80 cm długości

@Bajdelka35 masz znalazłam porównanie tego mini i normalnego obok siebie
Screenshot_20181019-193353.jpg

Załączniki

• Screenshot_20181019-193353.jpg
    Screenshot_20181019-193353.jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 366
Ta a mi w kłótni w mopsie owa Pani powiedziala że ona nie ma obowiązku mówić co jest źle a co dobrze i co można jeszcze złożyć itp także jak jakaś matką się nie orientuję co jej przysługuje to one nie muszą o tym mówić! Takie France
Ich zasranym obowiązkiem jest powiedzieć co źle i nie tak bo kur.a i tak trzeba po weryfikacji ewentualne błędy przyjechać i poprawić jak u @GoJ a kasę po już pozytywnej weryfikacji będą musieli wypłacić z wyrównaniem. Dobrze że u mnie w MOPS-ie są jeszcze normalne babki co pomogą i powiedzą co trzeba co źle itp...

Ich zasranym obowiązkiem jest powiedzieć co źle i nie tak bo kur.a i tak trzeba po weryfikacji ewentualne błędy przyjechać i poprawić jak u @GoJ a kasę po już pozytywnej weryfikacji będą musieli wypłacić z wyrównaniem. Dobrze że u mnie w MOPS-ie są jeszcze normalne babki co pomogą i powiedzą co trzeba co źle itp...
Taaa tylko na ten czas to ja mam w d...e ich wyrównanie bo mam 12 dni na zasiedlenie lokalu i czas się kurczy...

edit: pomijam wszystko inne

Ale sam zabieg robi chirurg a nie logopeda, chyba, ze u was jakos inaczej.
Ja do wrocka mam niecale 200km, niby daleko nie jest, ale jak sobie pomysle ze godzine mam spedzic w samych korkach to mi sie odechciewa:p podziwiam wszystkie, ktore mieszkaja w wawie:p
U nas logopeda robi zabieg . Dzwoniłam zapytać o wizytę i koszt to nawet pani na recepcji mówiła żeby nie karmić 2 godziny przed wizytą . I specjalnie była zapytać pan I doktor czy szczepienia w niczym nie przeszkadzają .

reklama
U nas logopeda robi zabieg . Dzwoniłam zapytać o wizytę i koszt to nawet pani na recepcji mówiła żeby nie karmić 2 godziny przed wizytą . I specjalnie była zapytać pan I doktor czy szczepienia w niczym nie przeszkadzają .
Nie pamiętam by nam kazano nie karmić a i jak dziewuchy pisały to u nas też chirurg zresztą ta sama co bioderka a propo z tego wszystkiego jeszcze nie zapisałam Miksa na te biodra boże dobijcie mnie!!!

Do góry