KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
Ja juz po fryzjerze i od razu lepiej sie czuje. Ostatni raz bylam przed ciaza.. az sie pochwale
Różowe [emoji7][emoji7][emoji7]
Świetnie wyglądasz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja juz po fryzjerze i od razu lepiej sie czuje. Ostatni raz bylam przed ciaza.. az sie pochwale
Na żywo naprawdę jest fajny super w dotyku i dość duży
Ledwie wczoraj wyrzuciłam do śmieci taki smoczek natursutten bo to był jedyny którego Blancia nie polubiła. Zresztą był ohydny w dotyku to się nie dziwię...Moj smoczka nie toleruje. Wlasnie moja ostatnia nadzieja upadla. Przed chwila Probowalam mu dac ten smoczek,co maja dziewczyny natursutten, ale nie chce na szczescie problemow z brzuszkiem odpukac nie ma
Ale widać radochę na buźceDzień dobry.
Noc paskudna. Ale mata przyszła i od 15 min nie mam dziecka Zobacz załącznik 908936Zobacz załącznik 908937
Faktycznie pogoda się psuje jeszcze jutro ma być w miarę bo moje panny w Góry idą na Wysoki Kamień w Szklarskiej Porębie...
Zastanawiam się nad śpiworem mialam kupić ten co ma KINDERBUENOO88 ale popatrzylam na żywo taki jeden w smyku i poprostu rewelacją w środku polar miękki, duży i chyba jego kupie bo naprawdę jest super
Ja mam taki jak Kinder cottonmoose w kolorze latte, cudooo, napatrzeć się nie mogę. A śpiworek Smiki mamy taki czarny z polarkiem do fotelika.Na żywo naprawdę jest fajny super w dotyku i dość duży
Ale najlepsze że dzwoniłam we wrześniu i pytałam gdzie kasa to nawet nie zajrzała do teczki tylko " czas na rozpatrzenie wniosku to miesiąc..." nie sprawdziła że może są błędy czy huk wie co... wrrr.To te pizdy powinny były Tobie to wytłumaczyć tak jak mi wytłumaczyli więc to ich wina i z ich winy masz wstrzymane świadczenia...
Ale ona to powinna sprawdzić w dniu składania wniosku czy są podpisy i czy wszystkie rubryki co powinny być wypełnione są właśnie dobrze wypełnione. Suki się nie martwią bo im wypłata co miesiąc wpływa a resztę mają gdzieś.Ale najlepsze że dzwoniłam we wrześniu i pytałam gdzie kasa to nawet nie zajrzała do teczki tylko " czas na rozpatrzenie wniosku to miesiąc..." nie sprawdziła że może są błędy czy huk wie co... wrrr.
I jeszcze strajkują (w zeszły piątek był strajk pracowników OPSu)Ale ona to powinna sprawdzić w dniu składania wniosku czy są podpisy i czy wszystkie rubryki co powinny być wypełnione są właśnie dobrze wypełnione. Suki się nie martwią bo im wypłata co miesiąc wpływa a resztę mają gdzieś.
No właśnie [emoji35]I jeszcze strajkują (w zeszły piątek był strajk pracowników OPSu)
To jak u S. z rozliczeniem podatku :/ ...a właśnie, przypomniałam sobie że on tą sprawę musi wyjaśnić. Wyleciało nam z głowy przez ciążę i ślub Czekaliśmy cały czas na zwrot, termin minął, popatrzyłam na stronie ministerstwa na status a tam że są jakieś nieprawidłowości i nierozpatrzony... No spoko, fajnie że w ogóle nikt S. o tym nie poinformował ;/ żadnego listu, telefonu, nic...Ale najlepsze że dzwoniłam we wrześniu i pytałam gdzie kasa to nawet nie zajrzała do teczki tylko " czas na rozpatrzenie wniosku to miesiąc..." nie sprawdziła że może są błędy czy huk wie co... wrrr.
A to dziwne . Ja mieszkam na wsi , w mieście obok znalazłam logopedę i myślę że na pewno zrobi to dobrze A daleko masz do Wrocławia ? Ja 50 km to może gdzieś blisko siebie mieszkamy