reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
@Mama7 no jestem jestem :)

Moj smoczka nie toleruje. Wlasnie moja ostatnia nadzieja upadla. Przed chwila Probowalam mu dac ten smoczek,co maja dziewczyny natursutten, ale nie chce :( na szczescie problemow z brzuszkiem odpukac nie ma
Ledwie wczoraj wyrzuciłam do śmieci taki smoczek natursutten bo to był jedyny którego Blancia nie polubiła. Zresztą był ohydny w dotyku to się nie dziwię...

Dzień dobry.
Noc paskudna. Ale mata przyszła i od 15 min nie mam dziecka :DZobacz załącznik 908936Zobacz załącznik 908937
Ale widać radochę na buźce :)
Też już powolutku zaczynamy rozglądać się za matą.

Faktycznie pogoda się psuje jeszcze jutro ma być w miarę bo moje panny w Góry idą na Wysoki Kamień w Szklarskiej Porębie...
Zastanawiam się nad śpiworem mialam kupić ten co ma KINDERBUENOO88 ale popatrzylam na żywo taki jeden w smyku i poprostu rewelacją w środku polar miękki, duży i chyba jego kupie bo naprawdę jest super

Na żywo naprawdę jest fajny super w dotyku i dość duży
Ja mam taki jak Kinder cottonmoose w kolorze latte, cudooo, napatrzeć się nie mogę. A śpiworek Smiki mamy taki czarny z polarkiem do fotelika.

To te pizdy powinny były Tobie to wytłumaczyć tak jak mi wytłumaczyli więc to ich wina i z ich winy masz wstrzymane świadczenia...
Ale najlepsze że dzwoniłam we wrześniu i pytałam gdzie kasa to nawet nie zajrzała do teczki tylko " czas na rozpatrzenie wniosku to miesiąc..." nie sprawdziła że może są błędy czy huk wie co... wrrr.

Mała dzisiaj cały dzień śpi... Budzi się tylko na karmienie, przewijanie i po chwili dalej w kimono. Niby nie powinnam narzekać, ALE... Skoro tak ładnie śpi w dzień to co będzie w nocy?! No i 2 razy ten sen zaliczyła leżąc na moim brzuchu tak jak teraz, wiec ona śpi a ja leżę taka zaaresztowana i boje się ruszyć..
IMG_20181019_180324957.jpg

Załączniki

• IMG_20181019_180324957.jpg
    IMG_20181019_180324957.jpg
    46,3 KB · Wyświetleń: 348
Ale najlepsze że dzwoniłam we wrześniu i pytałam gdzie kasa to nawet nie zajrzała do teczki tylko " czas na rozpatrzenie wniosku to miesiąc..." nie sprawdziła że może są błędy czy huk wie co... wrrr.
Ale ona to powinna sprawdzić w dniu składania wniosku czy są podpisy i czy wszystkie rubryki co powinny być wypełnione są właśnie dobrze wypełnione. Suki się nie martwią bo im wypłata co miesiąc wpływa a resztę mają gdzieś.

To jak u S. z rozliczeniem podatku :/ ...a właśnie, przypomniałam sobie że on tą sprawę musi wyjaśnić. Wyleciało nam z głowy przez ciążę i ślub Czekaliśmy cały czas na zwrot, termin minął, popatrzyłam na stronie ministerstwa na status a tam że są jakieś nieprawidłowości i nierozpatrzony... No spoko, fajnie że w ogóle nikt S. o tym nie poinformował ;/ żadnego listu, telefonu, nic...

reklama
A to dziwne . Ja mieszkam na wsi , w mieście obok znalazłam logopedę i myślę że na pewno zrobi to dobrze :) A daleko masz do Wrocławia ? Ja 50 km to może gdzieś blisko siebie mieszkamy :)

Ale sam zabieg robi chirurg a nie logopeda, chyba, ze u was jakos inaczej.
Ja do wrocka mam niecale 200km, niby daleko nie jest, ale jak sobie pomysle ze godzine mam spedzic w samych korkach to mi sie odechciewa:p podziwiam wszystkie, ktore mieszkaja w wawie:p

Do góry