reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

To ja nie wiem może mój ma jakieś magiczne kupy :) nie dość że nigdy nie prałam mu w temp. wyższej niż 40° bo 30 i 40 mam najkrótsze programy a nie mam czasu czekać żeby mi w 60° 3h prało... to jeszcze w Loveli i w proszki i śladu po kupskach nie uwidzisz:)

reklama
Odbiegając od tematu.

W Jankach znalazłam sklep stacjonarny ze sprzętem AGD z drugiej ręki. No i można u nich lodówkę kupić taką co by mnie interesowała od 250 zł do... no i planuję jak już będą klucze i zrobię sobie rzut moeszkania z planem podjechać tam obejrzeć może kupić zawsze to kilka setek w kieszeni. Np. na panele.

Dziewczyny po CC a czy Wy coś stosujecie by ten wałek był mniejszy? Jakieś okłady lub co?
Temat był ale byłam bardziej skupiona na tym moim okropnym bliznowcu ale stosuje maść Sutricon od 5 dni i serio widać efekty.. tzn nadal wyglada to beznadziejnie choć lepiej:) i to napawa mnie optymizmem, że może i ten wałek jakoś ogarnę :)

A co najważniejsze, nie boje się kolejnej ciazy (!!!) co jest mega szokiem bo bardzo zle znosiłam tydzień po porodzie a teraz marzy mi się więcej dzieci :):)

Dziewczyny po CC a czy Wy coś stosujecie by ten wałek był mniejszy? Jakieś okłady lub co?
Temat był ale byłam bardziej skupiona na tym moim okropnym bliznowcu ale stosuje maść Sutricon od 5 dni i serio widać efekty.. tzn nadal wyglada to beznadziejnie choć lepiej:) i to napawa mnie optymizmem, że może i ten wałek jakoś ogarnę :)

A co najważniejsze, nie boje się kolejnej ciazy (!!!) co jest mega szokiem bo bardzo zle znosiłam tydzień po porodzie a teraz marzy mi się więcej dzieci :):)
Masować lekarz kazal

A.czym spieracie kupe z ciuszkow?
Mi Lovela w tym tylko ze płyn nie sprał kupy ze śpiochów i to dwa razy prałam na 50 :(
Mi lovela tez w ogole plam nie spiera
Mi też nie. Dlatego na świeżo zapieram zwykłym mydłem , zostawiam namoczone w misce w łazience i później normalnie piorę w loveli z resztą ubranek :)
Ja tak jak Adell1994 namaczam. Ale robię tak, że przed samym praniem pod bieżącą, gorącą wodę daję i już to spłukuje te kupki (a miałam nawet już takie zaschnięte plamy). I wtedy do pralki w dziecięcym płynie na 30 stopni.

Ja przykładałam ciepłe okłady, ale na początku. Później już nic i się ładnie wygładza. Zniknie, jak wszystko w środku się ładnie zrośnie i szwy się rozpuszczą.

reklama
Do góry