18grudzien
Fanka BB :)
Po trzeciej lajtowo miałam także coś w tym jestPonoć pierwsza cesarka najgorsza.
Po kolejnych się szybciej dochodzi do siebie i inny próg bólu jest.
Tak słyszałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Po trzeciej lajtowo miałam także coś w tym jestPonoć pierwsza cesarka najgorsza.
Po kolejnych się szybciej dochodzi do siebie i inny próg bólu jest.
Tak słyszałam
No to zdrowie życzęJa karmię 4 raz , ale mały chyba wyczuwa że jestem chora i nie mam siły i zasypia grzecznie zaraz po zjedzeniu . Pije herbatkę z sokiem z malin, a od 8 do 10 przyjmuje u nas rodzinny to jadę bo coraz gorzej ze mną
Pewnie dostajesz te klucze a ja dostanę decyzję i tydzień zacznie nam się wspaniale! Dzieci nasze będą grzeczne i nie będą płakać i w tym będzie suoerowo tak myślę....Padłam na końcówce "Madagaskar 2" ale przy napisach końcowych wzbudziło mnie kołatanie serca. Pewnie coś mnie wystraszyło w półśnie ale klasycznie mój kretyński mózg zaczął panikować i jeszcze ze dwa razy to serce mi tłukło jak szalone. Kur..a uwielbiam takie jazdy... muszę wykarmić to dziecko i wrócić do psychotropow.... wolałabym nie kończyć karmienia cyckiem zbyt wcześnie z tego powodu...
Miki po spacerku koło 18 aktywny. Trochę awantur przy cycku i problem ze snem padł parę minut po 20:00 w swoim wyrku. Obudził się po 23:00 to go wzięłam do siebie i cycaliśmy. Drugi cyc 2:30 i teraz o 6:00 ale już tak napompował pieluchę że przebieranie potem cycek i śpi... Powoli staram się by jak najwięcej spał w swoim łóżeczku... Szczególnie że obojgu nam zwyczajnie nie wygodnie razem spać...
Wczoraj sobie myślałam o tym moim nowym eM. Póki co wezmę te meble co mam tylko dzieciom muszę kupić nowe... No i materace do pietrowki, bo durny pies zniszczył te co mieli... Powoli pakuję kartony. Średnio mi się chce... no nienawidzę pakowania. Nigdy tak totalnie się nie wyprowadzałam. Mimo że kiedyś ten dom "wynajmowaliśmy" to też w sumie nie zbierałam jakoś wszystkiego... nie było potrzeby.
A teraz jakoś tak dziwnie...
Mogłaby w poniedziałek te klucze nam dać...
Haha skojarzyło mi się ze skeczem NeoNówki " Mamy dobry rząd, wybitnych fachowców, gospodarka idzie do przodu, a ludziom żyje się coraz lepiej."Pewnie dostajesz te klucze a ja dostanę decyzję i tydzień zacznie nam się wspaniale! Dzieci nasze będą grzeczne i nie będą płakać i w tym będzie suoerowo tak myślę....
We wtorek przejdzie moja mama zrobi znowu makaron a ja ugotuje zupka pomordowa a popołudniu jadę z jedną z blizniaczek do ortodonty także zrobimy sobie wypad tylko ja i ona wezmę ją później na lody....
Mały coraz bardziej kumaty oczy wielkie i szerokość otwarte słucha nas ale ma brzuszku to on nie za bardzo leń mały...
HahahaahababaaŁihihihi. Wzywajcie ślusarza na forum bo trzeba żelazne gacie zdjąć
Pewnie dostajesz te klucze a ja dostanę decyzję i tydzień zacznie nam się wspaniale! Dzieci nasze będą grzeczne i nie będą płakać i w tym będzie suoerowo tak myślę....
We wtorek przejdzie moja mama zrobi znowu makaron a ja ugotuje zupka pomordowa a popołudniu jadę z jedną z blizniaczek do ortodonty także zrobimy sobie wypad tylko ja i ona wezmę ją później na lody....
Mały coraz bardziej kumaty oczy wielkie i szerokość otwarte słucha nas ale ma brzuszku to on nie za bardzo leń mały...
To sobie wyobraźcie dni gdy ryczy od 4:30 rano do 21:30 wyje na spacerze i przy cycu i bez i śpi po 5 minut raz na 1h. Miki miał takie dwa dni w 3 czy 4 dniowym odstępie..
Jak nie urok to sraczka.
Stary do mnie dzwonił że mu w stopie coś chrupnęło. Nie może chodzić. Zaraz do szpitala ma go ktoś zawieźć. Akurat jak od poniedziałku dobrą zarobkowo dużą robotę miał zaczynać i ew. remont w moim eM. Super! Ku..wa super!