reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Dziewczyny po CC a czy Wy coś stosujecie by ten wałek był mniejszy? Jakieś okłady lub co?
Temat był ale byłam bardziej skupiona na tym moim okropnym bliznowcu ale stosuje maść Sutricon od 5 dni i serio widać efekty.. tzn nadal wyglada to beznadziejnie choć lepiej:) i to napawa mnie optymizmem, że może i ten wałek jakoś ogarnę :)

A co najważniejsze, nie boje się kolejnej ciazy (!!!) co jest mega szokiem bo bardzo zle znosiłam tydzień po porodzie a teraz marzy mi się więcej dzieci :):)
Cieple oklady z butelki z woda. Poza mascia sa plastry Sutricon, tez skuteczne.
To szacun, ze juz myslisz o nastepnej ciazy.

reklama
Cieple oklady z butelki z woda. Poza mascia sa plastry Sutricon, tez skuteczne.
To szacun, ze juz myslisz o nastepnej ciazy.

Z tą ciąża to nie tak ze zaraz oczywiście :)
Ale serio po porodzie to byłam pewna, że niestety nie odważę się już nigdy na ciąże bo nie wyobrażam sobie znowu porodu a druga cesarka to już w ogóle. I było mi bardzo smutno z tą myślą... Dlatego mega się cieszę, że mi się odblokowało :)

Dzięki za rady. To porobie sobie też okłady na ciepło :)

W ogóle moje dziecko dziś na spacerze 14-18 ciagle spało i potem od 20 jak już go przebrałem w pidzamke jak zawsze na wieczor to śpi i teraz słyszę powoli ze zaczyna wydawać jakieś dźwięki...
Kurde i aż zaczynam się bać czy aby zabardzo się nie wyspał bo ja już padnięta jestem i myśl o zarwane nocce mnie zasmuca..

Dziewczyny po CC a czy Wy coś stosujecie by ten wałek był mniejszy? Jakieś okłady lub co?
Temat był ale byłam bardziej skupiona na tym moim okropnym bliznowcu ale stosuje maść Sutricon od 5 dni i serio widać efekty.. tzn nadal wyglada to beznadziejnie choć lepiej:) i to napawa mnie optymizmem, że może i ten wałek jakoś ogarnę :)

A co najważniejsze, nie boje się kolejnej ciazy (!!!) co jest mega szokiem bo bardzo zle znosiłam tydzień po porodzie a teraz marzy mi się więcej dzieci :):)
Wiesz ja pierwszy poród miałam koszmarny a drugie dziecko już dwa lata poźniej ;)
Teraz cholernie źle znosiłam ciążę a poród mega bolesny... a i tak marzy mi się jeszcze jedno ;)

reklama
Padłam na końcówce "Madagaskar 2" ale przy napisach końcowych wzbudziło mnie kołatanie serca. Pewnie coś mnie wystraszyło w półśnie ale klasycznie mój kretyński mózg zaczął panikować i jeszcze ze dwa razy to serce mi tłukło jak szalone. Kur..a uwielbiam takie jazdy... muszę wykarmić to dziecko i wrócić do psychotropow.... wolałabym nie kończyć karmienia cyckiem zbyt wcześnie z tego powodu...
Miki po spacerku koło 18 aktywny. Trochę awantur przy cycku i problem ze snem padł parę minut po 20:00 w swoim wyrku. Obudził się po 23:00 to go wzięłam do siebie i cycaliśmy. Drugi cyc 2:30 i teraz o 6:00 ale już tak napompował pieluchę że przebieranie potem cycek i śpi... Powoli staram się by jak najwięcej spał w swoim łóżeczku... Szczególnie że obojgu nam zwyczajnie nie wygodnie razem spać...

Wczoraj sobie myślałam o tym moim nowym eM. Póki co wezmę te meble co mam tylko dzieciom muszę kupić nowe... No i materace do pietrowki, bo durny pies zniszczył te co mieli... Powoli pakuję kartony. Średnio mi się chce... no nienawidzę pakowania. Nigdy tak totalnie się nie wyprowadzałam. Mimo że kiedyś ten dom "wynajmowaliśmy" to też w sumie nie zbierałam jakoś wszystkiego... nie było potrzeby.
A teraz jakoś tak dziwnie...
Mogłaby w poniedziałek te klucze nam dać...

Do góry