To ja nie wiem może mój ma jakieś magiczne kupy nie dość że nigdy nie prałam mu w temp. wyższej niż 40° bo 30 i 40 mam najkrótsze programy a nie mam czasu czekać żeby mi w 60° 3h prało... to jeszcze w Loveli i w proszki i śladu po kupskach nie uwidzisz
reklama
Odbiegając od tematu.
W Jankach znalazłam sklep stacjonarny ze sprzętem AGD z drugiej ręki. No i można u nich lodówkę kupić taką co by mnie interesowała od 250 zł do... no i planuję jak już będą klucze i zrobię sobie rzut moeszkania z planem podjechać tam obejrzeć może kupić zawsze to kilka setek w kieszeni. Np. na panele.
W Jankach znalazłam sklep stacjonarny ze sprzętem AGD z drugiej ręki. No i można u nich lodówkę kupić taką co by mnie interesowała od 250 zł do... no i planuję jak już będą klucze i zrobię sobie rzut moeszkania z planem podjechać tam obejrzeć może kupić zawsze to kilka setek w kieszeni. Np. na panele.
KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
Dziewczyny po CC a czy Wy coś stosujecie by ten wałek był mniejszy? Jakieś okłady lub co?
Temat był ale byłam bardziej skupiona na tym moim okropnym bliznowcu ale stosuje maść Sutricon od 5 dni i serio widać efekty.. tzn nadal wyglada to beznadziejnie choć lepiej i to napawa mnie optymizmem, że może i ten wałek jakoś ogarnę
A co najważniejsze, nie boje się kolejnej ciazy (!!!) co jest mega szokiem bo bardzo zle znosiłam tydzień po porodzie a teraz marzy mi się więcej dzieci
Temat był ale byłam bardziej skupiona na tym moim okropnym bliznowcu ale stosuje maść Sutricon od 5 dni i serio widać efekty.. tzn nadal wyglada to beznadziejnie choć lepiej i to napawa mnie optymizmem, że może i ten wałek jakoś ogarnę
A co najważniejsze, nie boje się kolejnej ciazy (!!!) co jest mega szokiem bo bardzo zle znosiłam tydzień po porodzie a teraz marzy mi się więcej dzieci
KINDERBUENOO88
Cudowna
Uwielbiam dziewczynki w takich opaskach [emoji7][emoji7][emoji7]
Adell1994
Myślę że skoro później pierzesz normalnie w tym środku co zawsze to się wypłuka to mydłoMi tez lovela czy yelp nie spiera i tez mydlem id plam zapieram, a potem piore w pralce. Zastanawialam sie tylko czy takie mydlo nie jest za agresywne i czy nie uczuli malego.
Adell1994
Księżniczka
18grudzien
Masować lekarz kazalDziewczyny po CC a czy Wy coś stosujecie by ten wałek był mniejszy? Jakieś okłady lub co?
A.czym spieracie kupe z ciuszkow?
Mi Lovela w tym tylko ze płyn nie sprał kupy ze śpiochów i to dwa razy prałam na 50
Mi lovela tez w ogole plam nie spiera
Ja tak jak Adell1994 namaczam. Ale robię tak, że przed samym praniem pod bieżącą, gorącą wodę daję i już to spłukuje te kupki (a miałam nawet już takie zaschnięte plamy). I wtedy do pralki w dziecięcym płynie na 30 stopni.Mi też nie. Dlatego na świeżo zapieram zwykłym mydłem , zostawiam namoczone w misce w łazience i później normalnie piorę w loveli z resztą ubranek
Ja przykładałam ciepłe okłady, ale na początku. Później już nic i się ładnie wygładza. Zniknie, jak wszystko w środku się ładnie zrośnie i szwy się rozpuszczą.Dziewczyny po CC a czy Wy coś stosujecie by ten wałek był mniejszy? Jakieś okłady lub co?
Chloe.Chloe
Robie tak jak Ty.no ale potem pierzesz w płynie czy proszku dla dzieci tak ? bo ja uważam że skoro zapieram a potem piore w dziecięcych środkach to woda wyplucze to mydlo...
reklama
Chloe.Chloe
No magiczne jak caly Miki. Taki Harry PoterTo ja nie wiem może mój ma jakieś magiczne kupy nie dość że nigdy nie prałam mu w temp. wyższej niż 40° bo 30 i 40 mam najkrótsze programy a nie mam czasu czekać żeby mi w 60° 3h prało... to jeszcze w Loveli i w proszki i śladu po kupskach nie uwidzisz