reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

To ja nie wiem może mój ma jakieś magiczne kupy :) nie dość że nigdy nie prałam mu w temp. wyższej niż 40° bo 30 i 40 mam najkrótsze programy a nie mam czasu czekać żeby mi w 60° 3h prało... to jeszcze w Loveli i w proszki i śladu po kupskach nie uwidzisz:)

reklama
Odbiegając od tematu.

W Jankach znalazłam sklep stacjonarny ze sprzętem AGD z drugiej ręki. No i można u nich lodówkę kupić taką co by mnie interesowała od 250 zł do... no i planuję jak już będą klucze i zrobię sobie rzut moeszkania z planem podjechać tam obejrzeć może kupić zawsze to kilka setek w kieszeni. Np. na panele.

Dziewczyny po CC a czy Wy coś stosujecie by ten wałek był mniejszy? Jakieś okłady lub co?
Temat był ale byłam bardziej skupiona na tym moim okropnym bliznowcu ale stosuje maść Sutricon od 5 dni i serio widać efekty.. tzn nadal wyglada to beznadziejnie choć lepiej:) i to napawa mnie optymizmem, że może i ten wałek jakoś ogarnę :)

A co najważniejsze, nie boje się kolejnej ciazy (!!!) co jest mega szokiem bo bardzo zle znosiłam tydzień po porodzie a teraz marzy mi się więcej dzieci :):)

Dziewczyny po CC a czy Wy coś stosujecie by ten wałek był mniejszy? Jakieś okłady lub co?
Temat był ale byłam bardziej skupiona na tym moim okropnym bliznowcu ale stosuje maść Sutricon od 5 dni i serio widać efekty.. tzn nadal wyglada to beznadziejnie choć lepiej:) i to napawa mnie optymizmem, że może i ten wałek jakoś ogarnę :)

A co najważniejsze, nie boje się kolejnej ciazy (!!!) co jest mega szokiem bo bardzo zle znosiłam tydzień po porodzie a teraz marzy mi się więcej dzieci :):)
Masować lekarz kazal

A.czym spieracie kupe z ciuszkow?
Mi Lovela w tym tylko ze płyn nie sprał kupy ze śpiochów i to dwa razy prałam na 50 :(
Mi lovela tez w ogole plam nie spiera
Mi też nie. Dlatego na świeżo zapieram zwykłym mydłem , zostawiam namoczone w misce w łazience i później normalnie piorę w loveli z resztą ubranek :)
Ja tak jak Adell1994 namaczam. Ale robię tak, że przed samym praniem pod bieżącą, gorącą wodę daję i już to spłukuje te kupki (a miałam nawet już takie zaschnięte plamy). I wtedy do pralki w dziecięcym płynie na 30 stopni.

Ja przykładałam ciepłe okłady, ale na początku. Później już nic i się ładnie wygładza. Zniknie, jak wszystko w środku się ładnie zrośnie i szwy się rozpuszczą.

reklama
Do góry