reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Dobry wieczór wszystkim [emoji5] My dziś z rana pojechaliśmy szybko kupić laktator i termometr aby mieć w razie W, a potem trzeba było z deka chatę ogarnąć bo dziś mieliśmy gości [emoji5] były moje koleżanki zobaczyć Julcie i przywiozły prezenciki dla niej, dostała kilka ciuszków takich większych oraz Szumiącego Misia [emoji16] Julcia po kąpieli, najedzona i śpi, jedno zdjęcie jeszcze zanim zasnęła i jedno z przed chwili [emoji6]Zobacz załącznik 906615Zobacz załącznik 906616

Ja rowniez zakupilam juz termometr bezdotykowy, inhalator oraz laktator Medeli. Uwazam ze to sa rzeczy bardzo przydatne przy malym babasku :-)
A ze porod tuz tuz to juz tylko czekanie pozostalo na nasze pierwsze spotkanie

Hej! U nas dziś TOTALNY ODLOT [emoji1] wezwałam wsparcie w postaci mojej mamy i wspólnie poczyniliśmy generalne porządki w moim mieszkaniu. Od razu mi lepiej w czystej chacie! Zamowilam Miłkowi mate edukacyjną bo dzisiaj zauważyłam że zaczyna wyciągać rączki w stronę upragnionych przedmiotów [emoji4] no i fajnie mu na podłodze. Zaraz szykuję mu kąpiel i go z Weroniką wykąpiemy.
Udało mi się kawalera dziś rozbawić i uzyskałam kilka minut pięknego uśmiechu, więc jestem naładowana na jakiś czas [emoji1]Zobacz załącznik 906938Zobacz załącznik 906939
Dobrze że mama przyjechała z pomocą :)
To on już tak sztywno trzyma głowę ??jestem w szoku ;)

Hej! U nas dziś TOTALNY ODLOT [emoji1] wezwałam wsparcie w postaci mojej mamy i wspólnie poczyniliśmy generalne porządki w moim mieszkaniu. Od razu mi lepiej w czystej chacie! Zamowilam Miłkowi mate edukacyjną bo dzisiaj zauważyłam że zaczyna wyciągać rączki w stronę upragnionych przedmiotów [emoji4] no i fajnie mu na podłodze. Zaraz szykuję mu kąpiel i go z Weroniką wykąpiemy.
Udało mi się kawalera dziś rozbawić i uzyskałam kilka minut pięknego uśmiechu, więc jestem naładowana na jakiś czas [emoji1]Zobacz załącznik 906938Zobacz załącznik 906939
Hihi u Nas też wyciąganie łapek np. do gaci brata :-D

@StarAnia. jakie n rasowe dziobki robi. No i sztywny ten baniaczek mojemu daleko żeby tak trzymać.

My po kąpieli już. Po awanturze przy cycku. Ululany na bujaku... chyba a nie jednak nie...wrr

@StarAnia. jakie n rasowe dziobki robi. No i sztywny ten baniaczek mojemu daleko żeby tak trzymać.

My po kąpieli już. Po awanturze przy cycku. Ululany na bujaku... chyba a nie jednak nie...wrr

IMG_1406.JPG

Załączniki

• IMG_1406.JPG
    IMG_1406.JPG
    70,3 KB · Wyświetleń: 389
reklama

My też po kąpieli , po masażu brzuszka, po cycaniu i mały śpi na mnie . Nie wiem czy odkładać czy leżeć i cieszyć się że nie płacze :)

Do góry