Mama7
Fanka BB :)
Cudownie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cudownie
Dobry wieczór wszystkim [emoji5] My dziś z rana pojechaliśmy szybko kupić laktator i termometr aby mieć w razie W, a potem trzeba było z deka chatę ogarnąć bo dziś mieliśmy gości [emoji5] były moje koleżanki zobaczyć Julcie i przywiozły prezenciki dla niej, dostała kilka ciuszków takich większych oraz Szumiącego Misia [emoji16] Julcia po kąpieli, najedzona i śpi, jedno zdjęcie jeszcze zanim zasnęła i jedno z przed chwili [emoji6]Zobacz załącznik 906615Zobacz załącznik 906616
Dobrze że mama przyjechała z pomocąHej! U nas dziś TOTALNY ODLOT [emoji1] wezwałam wsparcie w postaci mojej mamy i wspólnie poczyniliśmy generalne porządki w moim mieszkaniu. Od razu mi lepiej w czystej chacie! Zamowilam Miłkowi mate edukacyjną bo dzisiaj zauważyłam że zaczyna wyciągać rączki w stronę upragnionych przedmiotów [emoji4] no i fajnie mu na podłodze. Zaraz szykuję mu kąpiel i go z Weroniką wykąpiemy.
Udało mi się kawalera dziś rozbawić i uzyskałam kilka minut pięknego uśmiechu, więc jestem naładowana na jakiś czas [emoji1]Zobacz załącznik 906938Zobacz załącznik 906939
Bo to Bartek alias Buka on tak już ma podobno po mnieAle super sesja
Tylko Twój B taki nabormuszony coś
Hihi u Nas też wyciąganie łapek np. do gaci brataHej! U nas dziś TOTALNY ODLOT [emoji1] wezwałam wsparcie w postaci mojej mamy i wspólnie poczyniliśmy generalne porządki w moim mieszkaniu. Od razu mi lepiej w czystej chacie! Zamowilam Miłkowi mate edukacyjną bo dzisiaj zauważyłam że zaczyna wyciągać rączki w stronę upragnionych przedmiotów [emoji4] no i fajnie mu na podłodze. Zaraz szykuję mu kąpiel i go z Weroniką wykąpiemy.
Udało mi się kawalera dziś rozbawić i uzyskałam kilka minut pięknego uśmiechu, więc jestem naładowana na jakiś czas [emoji1]Zobacz załącznik 906938Zobacz załącznik 906939
@StarAnia. jakie n rasowe dziobki robi. No i sztywny ten baniaczek mojemu daleko żeby tak trzymać.
My po kąpieli już. Po awanturze przy cycku. Ululany na bujaku... chyba a nie jednak nie...wrr
He he , jakie to prawdziwe
My też po kąpieli , po masażu brzuszka, po cycaniu i mały śpi na mnie . Nie wiem czy odkładać czy leżeć i cieszyć się że nie płacze@StarAnia. jakie n rasowe dziobki robi. No i sztywny ten baniaczek mojemu daleko żeby tak trzymać.
My po kąpieli już. Po awanturze przy cycku. Ululany na bujaku... chyba a nie jednak nie...wrr