DziękiGosia jaka laseczka, bardzo ładnie wyglądasz
reklama
Uwierz mi że aż dziwne że dał się uczesaćAle fryzurka szalona [emoji4]
Wpadnij do mnie to ci dam to co mam na 56 bo mój już wyrósł..Mój z blogostanem zjadł 90 ml i zwymiotował, potem puścił kupę co cały pampers zalała i pol przewijaka. A szykowałam go na spacer i musiałam całego przebrać. A był już wystrojony na przyjazd dziadków... a ze nie mam prawie ciuchów na 56 zwłaszcza wyjściowych sięgnęłam po 62 i mój wyglada jak w sukience choć Kamil mówi ze to hipster
Zobacz załącznik 906832
Mówiłam że pozycja cuda działaOdłożyłam i zjadlam.
Wracam i takie coś widzę.. Zobacz załącznik 906837
Gratuluję i zazdroszczę!My dziś zameldowani w naszym mieszkaniu [emoji3]
Baba się nie a ja czekam... jak podpiszemy umowę to Nas przemelduję... Szkoda że nie dziś ta umowa... bo od pon. chłop ma swoją zarobkową robotę i czasu na remont jak na lekarstwo...
helenka_22
Fanka BB :)
@GojGratuluję i zazdroszczę!
Baba się nie a ja czekam... jak podpiszemy umowę to Nas przemelduję... Szkoda że nie dziś ta umowa... bo od pon. chłop ma swoją zarobkową robotę i czasu na remont jak na lekarstwo...
Słońce doczekasz się....
Wprowadzają pod koniec miesiąca.
ja jeszcze czekam aż męża przez prog wniose.....
bo zmywarka już w mieszkaniu [emoji6][emoji6][emoji6]
To ja mój sprzęt remontowy muszę wnieść sama ....hi hi hi
KatarzynaCarmen
KatarzynaCarmen
No GoJ ale z Ciebie sexi mama [emoji6] [emoji123] młody fajna minę zrobił [emoji23]
KatarzynaCarmen
Śliczna kruszynka [emoji7]No chyba odsypiala, a dziś jest bis już jesteśmy po spacerze teraz leży i próbuje gadać
reklama
Angelika89
Mam to samo dzisiaj zamowilam te smoczki eko co maja dziewczyny i to moja ostatnia nadzieja. Wszystko inne wyprobowalam 2 rodzaje lovi, 2 rodzaje mam i avent... (I tam. Smoczki są od tego by zatykać papę. Wyobraźcie sobie takie nie smocze dziecko jak mój... nie dość że smok to wróg to jeszcze odruch ssania silny jak w odkurzaczu 1600 W. Teraz jak ogarnia że ma dłonie i można je wsadzić do buzi to jak już w pijackim rauszu trafi to aż czerwona ta piąstka od ssania. No i ten ssak w podróży autem nie zawsze śpi a jak nie śpi to chce żreć więc na pobocze i cyc inaczej serio nie da rady i cholernie mi szkoda że NIE MOGĘ ZATKAĆ GO SMOKIEM.