reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Seremida, powodzenia na egzaminie :happy:
Co do termometru to ja mam z rossmana za 10 zł :happy: podobno ok, lekarka znajomym poleciła że nie ma co wywalać kasy na sprzęty za ponad 100 zł bo ten mierzy dobrze...oby się długo nie przydał ale w razie W jest.
Moja dzisiaj jadła o 5:15 i śpi poki co, dziwie sie troche bo myslalam ze na moim mleku bedzie krotko spała no.ale widocznie śpioch z niej jak i z reszty Rodziny, wczesniej jadła o 21:00 i 1:00.
Ja zamiast korzystac to patrze na nią a potem sniadanie z nią na ręku będę jadła :-p
Goj, Miki daje czadu, ale zaczął już od sposobu w jaki przyszedł na świat więc pewnie jeszcze wiele razy Cię zaskoczy :happy:

Kochane. Nie nadrobię. Jakby któraś była tak miła i napisała mi w skrócie co się działo
Kasia
W skrócie: zasrane pieluszki.mleko z cyca.z butli.humory i humorki dzieciątek.
Nasze ogarnianie lub nieogarnianie....hi hi
A dziś już znów poniedziałek.....
Eh

Kochane. Nie nadrobię. Jakby któraś była tak miła i napisała mi w skrócie co się działo
U @GoJ Miki obrócił się z pleców na bok poza tym szkoda że nie widziałaś wczorajszej zabawki na parasolu , konstrukcja to mistrzostwo świata :)
U @KINDERBUENOO88 wczoraj było teściowe i Tytus był grzeczny jak aniołek :)
@Bajdelka35 ma ochotę na swojego gina bo bardzo przystojny, ale mąż się przymila śniadaniami :) poza tym to co zawsze wulkan energii z niej .
@StarAnia Miłek ma dzisiaj 6 tygodni ( wygląda na 10 ) i w końcu dał w miarę pospać :)
@seremida ma dzisiaj egzamin i trzymamy za nią kciuki :) .
Mój facet udaje że nie słyszy płaczu dziecka i UWAGA w końcu odpadł pępek :)

reklama
Mi też się to zdarzyło , młody nawet nie drgnął :D
Co to telefon....
Ja ostatnio w nocy odkładam śpiąca Aurorke i oczywiście półprzytomna lajza-czyli ja- musiała się w mały palec walnąć i mało nie poleciałam do przodu z nią na rękach.....

Dodam do tego notoryczne wychładzanie dziecka-wg mojej ciotki. Druga twierdzi że koty roznoszą choroby.... A człowiek nie???
No i że za dużo ich mam.... He he
Nie zdążyłam zapytać czy chce że dwa....ale szkoda kotów bo ona na dwór by wyposcila.....

Do góry