reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Seremida, powodzenia na egzaminie :happy:
Co do termometru to ja mam z rossmana za 10 zł :happy: podobno ok, lekarka znajomym poleciła że nie ma co wywalać kasy na sprzęty za ponad 100 zł bo ten mierzy dobrze...oby się długo nie przydał ale w razie W jest.
Moja dzisiaj jadła o 5:15 i śpi poki co, dziwie sie troche bo myslalam ze na moim mleku bedzie krotko spała no.ale widocznie śpioch z niej jak i z reszty Rodziny, wczesniej jadła o 21:00 i 1:00.
Ja zamiast korzystac to patrze na nią a potem sniadanie z nią na ręku będę jadła :-p
Goj, Miki daje czadu, ale zaczął już od sposobu w jaki przyszedł na świat więc pewnie jeszcze wiele razy Cię zaskoczy :happy:

Kochane. Nie nadrobię. Jakby któraś była tak miła i napisała mi w skrócie co się działo
Kasia
W skrócie: zasrane pieluszki.mleko z cyca.z butli.humory i humorki dzieciątek.
Nasze ogarnianie lub nieogarnianie....hi hi
A dziś już znów poniedziałek.....
Eh

Kochane. Nie nadrobię. Jakby któraś była tak miła i napisała mi w skrócie co się działo
U @GoJ Miki obrócił się z pleców na bok poza tym szkoda że nie widziałaś wczorajszej zabawki na parasolu , konstrukcja to mistrzostwo świata :)
U @KINDERBUENOO88 wczoraj było teściowe i Tytus był grzeczny jak aniołek :)
@Bajdelka35 ma ochotę na swojego gina bo bardzo przystojny, ale mąż się przymila śniadaniami :) poza tym to co zawsze wulkan energii z niej .
@StarAnia Miłek ma dzisiaj 6 tygodni ( wygląda na 10 ) i w końcu dał w miarę pospać :)
@seremida ma dzisiaj egzamin i trzymamy za nią kciuki :) .
Mój facet udaje że nie słyszy płaczu dziecka i UWAGA w końcu odpadł pępek :)

reklama
Mi też się to zdarzyło , młody nawet nie drgnął :D
Co to telefon....
Ja ostatnio w nocy odkładam śpiąca Aurorke i oczywiście półprzytomna lajza-czyli ja- musiała się w mały palec walnąć i mało nie poleciałam do przodu z nią na rękach.....

Dodam do tego notoryczne wychładzanie dziecka-wg mojej ciotki. Druga twierdzi że koty roznoszą choroby.... A człowiek nie???
No i że za dużo ich mam.... He he
Nie zdążyłam zapytać czy chce że dwa....ale szkoda kotów bo ona na dwór by wyposcila.....

Do góry