oluchapoducha
Fanka BB :)
Tak seremida powodZenia! Bajdelka można brać żelazo i te zastrzyki z heparyny nie koliduja?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba nie bo lekarz wie że biore heparyne a i sam w sobotę kazał jeszcze te żelazo dobrać mimo poprawy hemoglobiny więc chyba luzikTak seremida powodZenia! Bajdelka można brać żelazo i te zastrzyki z heparyny nie koliduja?
KasiaKochane. Nie nadrobię. Jakby któraś była tak miła i napisała mi w skrócie co się działo
U @GoJ Miki obrócił się z pleców na bok poza tym szkoda że nie widziałaś wczorajszej zabawki na parasolu , konstrukcja to mistrzostwo świataKochane. Nie nadrobię. Jakby któraś była tak miła i napisała mi w skrócie co się działo
To zaliczyłaś rasowy patomatczyny strzał smartfonem w dzidziusia (mnie też kiedyś się zdarzyło i ja prawie zawał mlody zero wzruszenia)Leżę z dzieckiem i czytam Was i wypadł mi telefon z rak na dziecko (!!!) dobrze, że chyba go nie zabolało bo się nie obudził #problemypierwszegoświata
Mi też się to zdarzyło , młody nawet nie drgnąłLeżę z dzieckiem i czytam Was i wypadł mi telefon z rak na dziecko (!!!) dobrze, że chyba go nie zabolało bo się nie obudził #problemypierwszegoświata
Co to telefon....Mi też się to zdarzyło , młody nawet nie drgnął