18grudzien
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A już myślałam że będzie więcejUpewniam się że jestem na bieżąco
Chciałaby dusza do rajuA już myślałam że będzie więcej
A to swoją drogą ja złożyłem już na rodzinne, wielodzietnosc już miałam przy Adasiu, więc doszedł Damian do tego 500 i rodzicielskie złożone dziś tylko becikowe...No plus jako dziecko wielodzietne do rodzinnego dodatek. Bo to na tej samej karcie. Dziś muszę się ja przejść dać te ma rodzinne, wielidzietne i tyt.urodzenia.
No właśnie już.. Szok... bo gdyby ogarnial swoje ręce to by na brzuch fiknął... Śmiesznie bo ta ręka utknęła mu pod ciałem i się wsciekał... z brzucha na plecy to juz z tydzień temu się fiknął... On opanował przerzucanie ciężaru ciała... GŁOWĄJuż???????
Lepiej od mamy niż kredyt w banku a jak ma kto pożyczyc to tylko się cieszyć!!!! My też od naszych pozyczylismy bo nam do wkładu własnego brakowało lepiej tak niz później odsetkiJa na kuchnię mam...
Gorzej że na piecyk od mamy dostanę i mi normalnie głupio.....
No ja tylko rodzinne z dodatkami muszę i to wlasciwie dzisA to swoją drogą ja złożyłem już na rodzinne, wielodzietnosc już miałam przy Adasiu, więc doszedł Damian do tego 500 i rodzicielskie złożone dziś tylko becikowe...
Ja też mam arsenał lekowy marzę aby wkoncu przestać coś brać, żelazo, antybiotyk, osłona, wit d, heparyna......Goj co za leki bierzesz? Ja od tych pobudek nocnych, wstaje z bólem głowy
Też nie mam i teraźniejszych nawet nie mam żadnych w domu przeciwgoroczkowych w razie wPolećcie dobry termometr???
Starsza dziwna jakaś i chciałam zmierzyć jej temperatury ale nie zmierzę smoczkowym.... Zwykła zepsuty ...[emoji58]
Ja już dawno o połogu zapomniałam choć wiadomo kończył mi się dziś.Dzień dobry
U nas znowu znośna noc, także cud miód i orzeszki. Młodą na 8 do przedszkola pojechała (moja mama ją zawiozla), a ja staram się uśpić łobuza i biore się za robotę. Pożegnałam dziś połóg, a Miłosz skończył 6 tygodni. Z tej okazji koniec pobłażliwości, czas na dietę, ćwiczenia i ogólne ogarnięcie spasionego dupska.
Zatrzyma ktoś ten czas? Gdzie jest mój maleńki noworodzio?!Zobacz załącznik 905411Zobacz załącznik 905412Zobacz załącznik 905413