reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Dzień dobry spałam do 7 na szybko wyprawilam ich do szkoły...
U nas też już oglądanie książeczek....
Spinam tylek, pranie robię, spaghetti trzeba nastawić i idę się kąpać....

Załączniki

• DSC_2571.JPG
    DSC_2571.JPG
    1,3 MB · Wyświetleń: 119
  • DSC_2573.JPG
    DSC_2573.JPG
    1,1 MB · Wyświetleń: 114
reklama
No plus jako dziecko wielodzietne do rodzinnego dodatek. Bo to na tej samej karcie. Dziś muszę się ja przejść dać te ma rodzinne, wielidzietne i tyt.urodzenia.
A to swoją drogą ja złożyłem już na rodzinne, wielodzietnosc już miałam przy Adasiu, więc doszedł Damian do tego 500 i rodzicielskie złożone dziś tylko becikowe...

No właśnie już.. Szok... bo gdyby ogarnial swoje ręce to by na brzuch fiknął... Śmiesznie bo ta ręka utknęła mu pod ciałem i się wsciekał... z brzucha na plecy to juz z tydzień temu się fiknął... On opanował przerzucanie ciężaru ciała... GŁOWĄ
Nogi czasem mu pomagają zmieniać ułożenie ale głównie głowa idzie w ruch... Cóż po tym jak przyszedł na świat nic mnie nie dziwi ;)

reklama
Dzień dobry ;)
U nas znowu znośna noc, także cud miód i orzeszki. Młodą na 8 do przedszkola pojechała (moja mama ją zawiozla), a ja staram się uśpić łobuza i biore się za robotę. Pożegnałam dziś połóg, a Miłosz skończył 6 tygodni. Z tej okazji koniec pobłażliwości, czas na dietę, ćwiczenia i ogólne ogarnięcie spasionego dupska.

Zatrzyma ktoś ten czas? Gdzie jest mój maleńki noworodzio?!Zobacz załącznik 905411Zobacz załącznik 905412Zobacz załącznik 905413
Ja już dawno o połogu zapomniałam choć wiadomo kończył mi się dziś.
Ja już tęsknię do noworodka ;)

Do góry