reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Dzień dobry spałam do 7 na szybko wyprawilam ich do szkoły...
U nas też już oglądanie książeczek....
Spinam tylek, pranie robię, spaghetti trzeba nastawić i idę się kąpać....

Załączniki

• DSC_2571.JPG
    DSC_2571.JPG
    1,3 MB · Wyświetleń: 116
  • DSC_2573.JPG
    DSC_2573.JPG
    1,1 MB · Wyświetleń: 111
reklama
No plus jako dziecko wielodzietne do rodzinnego dodatek. Bo to na tej samej karcie. Dziś muszę się ja przejść dać te ma rodzinne, wielidzietne i tyt.urodzenia.
A to swoją drogą ja złożyłem już na rodzinne, wielodzietnosc już miałam przy Adasiu, więc doszedł Damian do tego 500 i rodzicielskie złożone dziś tylko becikowe...

No właśnie już.. Szok... bo gdyby ogarnial swoje ręce to by na brzuch fiknął... Śmiesznie bo ta ręka utknęła mu pod ciałem i się wsciekał... z brzucha na plecy to juz z tydzień temu się fiknął... On opanował przerzucanie ciężaru ciała... GŁOWĄ
Nogi czasem mu pomagają zmieniać ułożenie ale głównie głowa idzie w ruch... Cóż po tym jak przyszedł na świat nic mnie nie dziwi ;)

reklama
Dzień dobry ;)
U nas znowu znośna noc, także cud miód i orzeszki. Młodą na 8 do przedszkola pojechała (moja mama ją zawiozla), a ja staram się uśpić łobuza i biore się za robotę. Pożegnałam dziś połóg, a Miłosz skończył 6 tygodni. Z tej okazji koniec pobłażliwości, czas na dietę, ćwiczenia i ogólne ogarnięcie spasionego dupska.

Zatrzyma ktoś ten czas? Gdzie jest mój maleńki noworodzio?!Zobacz załącznik 905411Zobacz załącznik 905412Zobacz załącznik 905413
Ja już dawno o połogu zapomniałam choć wiadomo kończył mi się dziś.
Ja już tęsknię do noworodka ;)

Do góry