reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Link do: Wróć Do Figury Sprzed Ciąży- 60 dni – SportsMama za to się zabrałam. I załamałam się swoją kondycją, a raczej jej brakiem. No ale od czegoś trzeba zacząć [emoji14] oprócz tego mam 5 ćwiczeń od fizjo ze względu na moj zepsuty brzuch.

Dziewczyny... Wy Też macie takie wzdęcia? Ja pierdziele, przecież ja zagaduje te rodzinę...
Ja robilam po drugiej ciazy skalpel chodakowskiej i poszlo 16kg w dol :-) :-) ja jeszcze 2 tyg zrobie badania krwi gin i ruszam powoli...waga stanela ale trzesie mnie na.slodkie masakra ciagle wesze po szafach :-)

My dzis z mala idziemy na.pazury jutro fryzjer...czas sie ogarnac

reklama
Dobra dał zrobić pranie, prasowanie, mycie podłóg, spaghetti a teraz pije kawke i jem coś zakazanego no ale dostałam więc co ma się zmarnować!!!?

Załączniki

• DSC_2576.JPG
    DSC_2576.JPG
    1,4 MB · Wyświetleń: 87
U @GoJ Miki obrócił się z pleców na bok poza tym szkoda że nie widziałaś wczorajszej zabawki na parasolu , konstrukcja to mistrzostwo świata :)
U @KINDERBUENOO88 wczoraj było teściowe i Tytus był grzeczny jak aniołek :)
@Bajdelka35 ma ochotę na swojego gina bo bardzo przystojny, ale mąż się przymila śniadaniami :) poza tym to co zawsze wulkan energii z niej .
@StarAnia Miłek ma dzisiaj 6 tygodni ( wygląda na 10 ) i w końcu dał w miarę pospać :)
@seremida ma dzisiaj egzamin i trzymamy za nią kciuki :) .
Mój facet udaje że nie słyszy płaczu dziecka i UWAGA w końcu odpadł pępek :)
Omg jesteś boska w tym! Także ciebie mianuje na dyrektora forum!

reklama
Do góry