reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Dzień dobry ;)
U nas znowu znośna noc, także cud miód i orzeszki. Młodą na 8 do przedszkola pojechała (moja mama ją zawiozla), a ja staram się uśpić łobuza i biore się za robotę. Pożegnałam dziś połóg, a Miłosz skończył 6 tygodni. Z tej okazji koniec pobłażliwości, czas na dietę, ćwiczenia i ogólne ogarnięcie spasionego dupska.

Zatrzyma ktoś ten czas? Gdzie jest mój maleńki noworodzio?!Zobacz załącznik 905411Zobacz załącznik 905412Zobacz załącznik 905413
I śpi z rękoma do góry! Uwielbiam taki widok u dziecka

To może mata już dla niego???
Szukam jakiejś atrakcyjnej i myślę o tych puzzlach co ma Ania. W biedrze nawet fajna mata ale 70zł a tyle to akurat mi nie pasuje za taką to wolę dopłacić i kupić coś co mi pasuje w 100% no i te karuzelkę ALE to i tak dopiero na nowym eM bo nie będę tego przewozić stąd tam... niech już tam będzie od początku.
W ogóle czuję lęk i ekscytację...
A moi rodzice smacznie śpią zamiast zapie.dalać do komornika i WZLu boże nie mam siły...

Pierdziel. Skup się na swoim leku i ekscytacji, a rodziców olej. Ja też szukam maty, chociaż młody mało interaktywny jeszcze, ale poluje na okazje [emoji14]
No ja właśnie też szukam okazji :p może znajdę coś przed jego osiemnastką bo wybrzydzam ;)
Ale co. Z Kacprem takie rzeczy dostawałam od babć i ciotek takie jak IM się podobały. Z Bartkiem miałam wszystko po K. To teraz chcę mieć takie jak MI się podoba.

Szukam jakiejś atrakcyjnej i myślę o tych puzzlach co ma Ania. W biedrze nawet fajna mata ale 70zł a tyle to akurat mi nie pasuje za taką to wolę dopłacić i kupić coś co mi pasuje w 100% no i te karuzelkę ALE to i tak dopiero na nowym eM bo nie będę tego przewozić stąd tam... niech już tam będzie od początku.
W ogóle czuję lęk i ekscytację...
A moi rodzice smacznie śpią zamiast zapie.dalać do komornika i WZLu boże nie mam siły...
Rozumiem ekscytację mieszkaniem....
Moja jest pomieszana z wkur....em na uciekający czas niemożliwość zrobienia czegoś z kogoś...przyspieszenia roboty i na myśl o przenoszeniu gratów....chociaż ja mam lepiej bo idziemy na klatkę obok i piętro niżej....ale

reklama
Do góry