18grudzien
Fanka BB :)
To może mata już dla niego???MIKI OBRÓCIŁ SIĘ Z PLECÓW NA BOK!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To może mata już dla niego???MIKI OBRÓCIŁ SIĘ Z PLECÓW NA BOK!
Ja czuję się jak emerytka przez te "śniadanka"Ja też mam arsenał lekowy marzę aby wkoncu przestać coś brać, żelazo, antybiotyk, osłona, wit d, heparyna......
I śpi z rękoma do góry! Uwielbiam taki widok u dzieckaDzień dobry
U nas znowu znośna noc, także cud miód i orzeszki. Młodą na 8 do przedszkola pojechała (moja mama ją zawiozla), a ja staram się uśpić łobuza i biore się za robotę. Pożegnałam dziś połóg, a Miłosz skończył 6 tygodni. Z tej okazji koniec pobłażliwości, czas na dietę, ćwiczenia i ogólne ogarnięcie spasionego dupska.
Zatrzyma ktoś ten czas? Gdzie jest mój maleńki noworodzio?!Zobacz załącznik 905411Zobacz załącznik 905412Zobacz załącznik 905413
Szukam jakiejś atrakcyjnej i myślę o tych puzzlach co ma Ania. W biedrze nawet fajna mata ale 70zł a tyle to akurat mi nie pasuje za taką to wolę dopłacić i kupić coś co mi pasuje w 100% no i te karuzelkę ALE to i tak dopiero na nowym eM bo nie będę tego przewozić stąd tam... niech już tam będzie od początku.To może mata już dla niego???
Ja i tak długo jak na mnie plamiłam...Ani nie mów, ja nadal co chwilę krwawienia. nie jakieś ogromne, ale samych majtek nie założę.
Ja po już i nawet głowę umyłam i wysuszyłam...Dobra zasnął bo tak przy nimi czuwalam bo smok ci chwilę wypadal, idę się kąpać i śniadanie jakieś zjem ale najpierw prysznic
No ja właśnie też szukam okazji może znajdę coś przed jego osiemnastką bo wybrzydzamPierdziel. Skup się na swoim leku i ekscytacji, a rodziców olej. Ja też szukam maty, chociaż młody mało interaktywny jeszcze, ale poluje na okazje [emoji14]
Rozumiem ekscytację mieszkaniem....Szukam jakiejś atrakcyjnej i myślę o tych puzzlach co ma Ania. W biedrze nawet fajna mata ale 70zł a tyle to akurat mi nie pasuje za taką to wolę dopłacić i kupić coś co mi pasuje w 100% no i te karuzelkę ALE to i tak dopiero na nowym eM bo nie będę tego przewozić stąd tam... niech już tam będzie od początku.
W ogóle czuję lęk i ekscytację...
A moi rodzice smacznie śpią zamiast zapie.dalać do komornika i WZLu boże nie mam siły...
Melduję się. Dziecko dla matki łaskawe przed egzaminem. Pierwszy raz się budzi od 23. A jak ładnie zasnęła, bez wieczornych cyrków.