reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Kinder ładne ciuszki nabylas :) goj ty z rana z mikim zaprowadzasz starszych do szkoły? Mi się szykuje taki przyszły tydzień aby z małym do przedszkola latać córkę prowadzac.... przez te pobudki w nocy, wstaje ostatnio z bólem głowy :( wszystkie już macie wagę sprzed ciąży? Ja niestety nie :/
A gdzie tam. Mi zostało około 4,5 kg . Staram się teraz dużo chodzić ale i też słodyczy dużo jem bo mam taką ochotę .

reklama
Zdjęcie z serii "matka daj spokój już z tymi zdjęciami" [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]No jakie śliczne zaproszenie [emoji5] oczywiście mamy czuć się wszystkie zaproszone [emoji12][emoji12][emoji12][emoji16][emoji16]hihihi [emoji16][emoji16][emoji16]

A co do wagi początek ciąży 77, koniec 77,5 9 dni po porodzie 68,5 [emoji12][emoji12][emoji12][emoji12][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]jeszcze te 8,5 by się zdało zgubić [emoji12][emoji12][emoji12][emoji12]

Jasne wbijajcie. Jakoś pomieszcze a jak nie to opanujemy jaka remizę [emoji23][emoji23][emoji23]

Chyba dzisiaj maluchy daja popalic, taki tu dzisiaj spokoj[emoji39]
Odkad poskarzylam sie na mlodego, ze sie budzi co godzine na cyca to spi;p juz 3,5h:p zbiera pewnie moc na noc zeby mnie ukarac za to marudzenie na niego [emoji23]

Chyba dzisiaj maluchy daja popalic, taki tu dzisiaj spokoj[emoji39]
Odkad poskarzylam sie na mlodego, ze sie budzi co godzine na cyca to spi;p juz 3,5h:p zbiera pewnie moc na noc zeby mnie ukarac za to marudzenie na niego [emoji23]
My byliśmy z małym na spacerku u cioci w wiosce obok, jakieś 5 km ale taka piękna pogoda, że spokojnie sobie szłam i nawet się nie zmęczyłam :) teraz po kąpieli i cycaniu mały leży na mnie i przysypia .
Jak zaśnie idę robić sobie i mojemu S. sałatkę z fetą na kolację i może wypije sobie Lecha Free do tego :)

Dziewczyny mam problem... mały po piersi nie odbija i wścieka się jak na ręce to biore. A jak go położę to uleje. Jakieś sugestie co robię źle?

reklama
Do góry