reklama
kasiaczek89pl
Fanka BB :)
A Ty piersia czy z uwagi na alergię to mm? Bo Wy chyba skaza białkowa tak ?
Pierś. Podejrzenie ale już odchodzi od niego zaczyna uważać ze ten typ tak ma tak czy inaczej będę karmić piersią wyłącznie przynajmniej do pół roku bo mm to żadne wyjście. Tyle ze nie musiałabym diety pilnować. Na mm dopajalam starsze tez. Tyle ze ta cholerna koperkowa herbatka co nam pogarszała brzuszek
kasiaczek89pl
A otwieracie okna w domu pezy dzidzi? bo my jeszcze nie mieliśmy ani werandowania ani dworku a w salonie duszno a głównie tu siedzimy
Tak. Tylko przeciągu nie rob. Nawet w szpitalu miałam otwarte okno i kazde noce dni
Ale Ty piłaś czy dzidzia? bo ja pije jakies ma laktacje. to nie o te Ci chodź i?Pierś. Podejrzenie ale już odchodzi od niego zaczyna uważać ze ten typ tak ma tak czy inaczej będę karmić piersią wyłącznie przynajmniej do pół roku bo mm to żadne wyjście. Tyle ze nie musiałabym diety pilnować. Na mm dopajalam starsze tez. Tyle ze ta cholerna koperkowa herbatka co nam pogarszała brzuszek
Chloe.Chloe
Oczywiscie. Tez werandujemy jak jest zla pogodaA otwieracie okna w domu pezy dzidzi? bo my jeszcze nie mieliśmy ani werandowania ani dworku a w salonie duszno a głównie tu siedzimy
Piszczy ale tylko przy wydalaniu jak gazy opór stawiają Generalnie Miki wyznaje TUMIWISIZMWasze maluchy tez piszcza? Mam wrażenie, ze malemu sie to spodobalo. Nie placze dzis, tylko pIszczy raz lub dwa i patrzy na mnie, normalnie skubany jakby sprawdzal reakcje, a na to przeciez chyba jeszcze za wczesnie. No i nie liczac przerwy 3 godzinnej spacerowej to wisi co godzine na cycku .
Miala byc ryba na obiad no ale ksiaze zazadzil wielki post [emoji23]
Nie.Dziewczyny dajecie malenstwo wodę do picia ??
Ja wietrzę chałupę przy dziecku normalnie a jak pizga złem to gdy jestem z nim na dworze. BTW. w wypisie ze szpitala mam żeby wietrzyć dom i nie przegrzewać dziecka z tym ostatnim JA mam póki co kłopot...A otwieracie okna w domu pezy dzidzi? bo my jeszcze nie mieliśmy ani werandowania ani dworku a w salonie duszno a głównie tu siedzimy
reklama
Ja mam ramonezkę cienką bluzkę jak yeraz patrze czymś upier.doloną legginsy. Młody body z długim, sweterek cienki czapa spodnie skary odkryłam go bo się pocił... także tegoMy na dworze. Słoneczko świeci pięknie więc pomimo lekkiego wiatru korzystamy
Kluska śpi w wózku a ja leżę na hamaku i jem jabłka. Mam taką małą jabłonkę i pycha owoce ma.
Co do ubierania to młoda ma na sobie bodziaka na krotki, bluzkę cienką na długi, leginsy i sweterek.
Wełniany ale nie żaden ocieplany tylko normalny.
Do tego skarpety i mini butki i cienka czapka.
I przykryta jest kocykiem z kompletu od wozka (z tym gładkim minky).
Ja mam koszulkę na ramiączka , bluzkę na długi i rozpiętą skórzaną kurtkę.