reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Kinder ładne ciuszki nabylas :) goj ty z rana z mikim zaprowadzasz starszych do szkoły? Mi się szykuje taki przyszły tydzień aby z małym do przedszkola latać córkę prowadzac.... przez te pobudki w nocy, wstaje ostatnio z bólem głowy :( wszystkie już macie wagę sprzed ciąży? Ja niestety nie :/
A gdzie tam. Mi zostało około 4,5 kg . Staram się teraz dużo chodzić ale i też słodyczy dużo jem bo mam taką ochotę .

reklama
Zdjęcie z serii "matka daj spokój już z tymi zdjęciami" [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]No jakie śliczne zaproszenie [emoji5] oczywiście mamy czuć się wszystkie zaproszone [emoji12][emoji12][emoji12][emoji16][emoji16]hihihi [emoji16][emoji16][emoji16]

A co do wagi początek ciąży 77, koniec 77,5 9 dni po porodzie 68,5 [emoji12][emoji12][emoji12][emoji12][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]jeszcze te 8,5 by się zdało zgubić [emoji12][emoji12][emoji12][emoji12]

Jasne wbijajcie. Jakoś pomieszcze a jak nie to opanujemy jaka remizę [emoji23][emoji23][emoji23]

Chyba dzisiaj maluchy daja popalic, taki tu dzisiaj spokoj[emoji39]
Odkad poskarzylam sie na mlodego, ze sie budzi co godzine na cyca to spi;p juz 3,5h:p zbiera pewnie moc na noc zeby mnie ukarac za to marudzenie na niego [emoji23]

Chyba dzisiaj maluchy daja popalic, taki tu dzisiaj spokoj[emoji39]
Odkad poskarzylam sie na mlodego, ze sie budzi co godzine na cyca to spi;p juz 3,5h:p zbiera pewnie moc na noc zeby mnie ukarac za to marudzenie na niego [emoji23]
My byliśmy z małym na spacerku u cioci w wiosce obok, jakieś 5 km ale taka piękna pogoda, że spokojnie sobie szłam i nawet się nie zmęczyłam :) teraz po kąpieli i cycaniu mały leży na mnie i przysypia .
Jak zaśnie idę robić sobie i mojemu S. sałatkę z fetą na kolację i może wypije sobie Lecha Free do tego :)

Dziewczyny mam problem... mały po piersi nie odbija i wścieka się jak na ręce to biore. A jak go położę to uleje. Jakieś sugestie co robię źle?

reklama
Do góry