reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

On:
20181005_160934.jpg

Załączniki

• 20181005_160934.jpg
    20181005_160934.jpg
    907,1 KB · Wyświetleń: 474
reklama
A my w domku [emoji5] Jestem zadowolona że młoda tak fajnie przeszła swoje pierwsze wielogodzinne siedzenie w aucie z przerwą na obiad, ja i mąż byliśmy w restauracji i młoda również jadła oczywiście cycucha i z dwoma przebraniami pampersa bo nakupkała, no i mamy brykę w końcu [emoji16] można iść jeszcze dziś na spacer [emoji16]

Ja do tej pory werandowałam młodą i oczywiście okna też otwierane przy młodej tak aby nie było przeciągów.

Ja wiem. To nie na regularnie. A żeby trochę przedłużyć czas między karmieniem bo im częściej je tym gorzej z tym brzuchem a B ze jego chyba tak ciągnie do cyca bo powietrze suche a on paszcza otwarta. A on nie umie się napić i puścić tylko ciągnie do końca ... po czyn ulewa, rzyga , i coraz bardziej się meczy. Także to minimalna ilość

Cześć dziewczyny.

Ja też mam jeszcze 5 na plusie.. ale uwaga nie widzę ich.. hihi swoich prawie 20 w tej ciąży też nie widziałem. No dobra 18:) A ja z tych co się wiecznie pilnują.. niby powoli schodzi, ale bardzo powoli..

Mam pytanko, ile obkurcza się macica? 6 tyg? Umówiłam się do gin po 8 tyg bo jeszcze dużo krwawie.

Próbowałam wczoraj ćwiczyć. Ale po 5 pajacykach wymiękłam. Cycki skaczą, reszta ma jakąś podwójną grawitację.. ciężko tyłek ruszyć. Oj będzie ciężko...

Ania trzymaj się.. wiem że to wykańcza.. ja nam drugi egzemplarz taki sam .. więc nie jest to zaskoczeniem, ale przy pierwszym też byłam gotowa biegać po lekarzach..

Ostatnia edycja:
reklama
Zdjęcie z serii "matka daj spokój już z tymi zdjęciami" [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
No jakie śliczne zaproszenie [emoji5] oczywiście mamy czuć się wszystkie zaproszone [emoji12][emoji12][emoji12][emoji16][emoji16]hihihi [emoji16][emoji16][emoji16]

A co do wagi początek ciąży 77, koniec 77,5 9 dni po porodzie 68,5 [emoji12][emoji12][emoji12][emoji12][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]jeszcze te 8,5 by się zdało zgubić [emoji12][emoji12][emoji12][emoji12]

Do góry