reklama
Ale to żeby się nie przeżerał ta woda...Kasia czytaj! Pediatra zabłysnął :/ Link do: Niemowlęta i woda – czy niemowlętom woda jest potrzebna do picia i życia
AgulaK82
Fanka BB :)
A my w domku [emoji5] Jestem zadowolona że młoda tak fajnie przeszła swoje pierwsze wielogodzinne siedzenie w aucie z przerwą na obiad, ja i mąż byliśmy w restauracji i młoda również jadła oczywiście cycucha i z dwoma przebraniami pampersa bo nakupkała, no i mamy brykę w końcu [emoji16] można iść jeszcze dziś na spacer [emoji16]
Ja do tej pory werandowałam młodą i oczywiście okna też otwierane przy młodej tak aby nie było przeciągów.
Ja do tej pory werandowałam młodą i oczywiście okna też otwierane przy młodej tak aby nie było przeciągów.
kasiaczek89pl
Ale Ty piłaś czy dzidzia? bo ja pije jakies ma laktacje. to nie o te Ci chodź i?
Młoda dopajalam koperkowa.
kasiaczek89pl
Elegancik !!![emoji8][emoji8][emoji8]
kasiaczek89pl
Kasia czytaj! Pediatra zabłysnął :/ Link do: Niemowlęta i woda – czy niemowlętom woda jest potrzebna do picia i życia
Ja wiem. To nie na regularnie. A żeby trochę przedłużyć czas między karmieniem bo im częściej je tym gorzej z tym brzuchem a B ze jego chyba tak ciągnie do cyca bo powietrze suche a on paszcza otwarta. A on nie umie się napić i puścić tylko ciągnie do końca ... po czyn ulewa, rzyga , i coraz bardziej się meczy. Także to minimalna ilość
Mama7
Cześć dziewczyny.
Ja też mam jeszcze 5 na plusie.. ale uwaga nie widzę ich.. hihi swoich prawie 20 w tej ciąży też nie widziałem. No dobra 18 A ja z tych co się wiecznie pilnują.. niby powoli schodzi, ale bardzo powoli..
Mam pytanko, ile obkurcza się macica? 6 tyg? Umówiłam się do gin po 8 tyg bo jeszcze dużo krwawie.
Próbowałam wczoraj ćwiczyć. Ale po 5 pajacykach wymiękłam. Cycki skaczą, reszta ma jakąś podwójną grawitację.. ciężko tyłek ruszyć. Oj będzie ciężko...
Ania trzymaj się.. wiem że to wykańcza.. ja nam drugi egzemplarz taki sam .. więc nie jest to zaskoczeniem, ale przy pierwszym też byłam gotowa biegać po lekarzach..
Ja też mam jeszcze 5 na plusie.. ale uwaga nie widzę ich.. hihi swoich prawie 20 w tej ciąży też nie widziałem. No dobra 18 A ja z tych co się wiecznie pilnują.. niby powoli schodzi, ale bardzo powoli..
Mam pytanko, ile obkurcza się macica? 6 tyg? Umówiłam się do gin po 8 tyg bo jeszcze dużo krwawie.
Próbowałam wczoraj ćwiczyć. Ale po 5 pajacykach wymiękłam. Cycki skaczą, reszta ma jakąś podwójną grawitację.. ciężko tyłek ruszyć. Oj będzie ciężko...
Ania trzymaj się.. wiem że to wykańcza.. ja nam drugi egzemplarz taki sam .. więc nie jest to zaskoczeniem, ale przy pierwszym też byłam gotowa biegać po lekarzach..
Ostatnia edycja:
kasiaczek89pl
reklama
AgulaK82
Zdjęcie z serii "matka daj spokój już z tymi zdjęciami" [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
No jakie śliczne zaproszenie [emoji5] oczywiście mamy czuć się wszystkie zaproszone [emoji12][emoji12][emoji12][emoji16][emoji16]hihihi [emoji16][emoji16][emoji16]Zobacz załącznik 904739 taaaadam !!!!
A co do wagi początek ciąży 77, koniec 77,5 9 dni po porodzie 68,5 [emoji12][emoji12][emoji12][emoji12][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]jeszcze te 8,5 by się zdało zgubić [emoji12][emoji12][emoji12][emoji12]