KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
No to wyjeżdżamy!
Miłego weekendu kochane!
Ja mam weekend bez telefonu w zgodzie z naturą hahaha.
Tak sobie z A. ustaliliśmy
Jeden bierzemy ale neta wylaczamyy
Bawcie się dobrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to wyjeżdżamy!
Miłego weekendu kochane!
Ja mam weekend bez telefonu w zgodzie z naturą hahaha.
Tak sobie z A. ustaliliśmy
Jeden bierzemy ale neta wylaczamyy
Stoisz jedna noga na wadze?????A to moje ciuszków zakupy
W tym sklepie Świat Malucha czy Dziecka koło Ikea jest super, jest wszystko chyba. Mega duży wybór a i ciuszki te same co w Smyku a jednak o 5 zł taniej na sztuce..
Zdjęcie na szybko bo ładuje do prania by już mógł chodzić jak najszybciej
Zobacz załącznik 904608
Stoisz jedna noga na wadze?????
Ale my jesteśmy kochane matki pełno szmat dla dzieci z których zaraz wyrosna
Pisalyscie wczesniej o tradziku. Moj tez oczywiscie ma. Mi piediatra mowila zeby przemywac rumiankiem i nie nawilzac
Mi też się podobają te ciuszki z PinokiaA to moje ciuszków zakupy
W tym sklepie Świat Malucha czy Dziecka koło Ikea jest super, jest wszystko chyba. Mega duży wybór a i ciuszki te same co w Smyku a jednak o 5 zł taniej na sztuce..
Zobacz załącznik 904608
Jak fajnie już się patrzy na zabaweczki [emoji846]
Ślicznotka [emoji7][emoji8]Ulka też już ma fazy że się rozgląda, lubi w okno się pogapić, albo na czarne akcenty w domu typu ramki na ścianach albo wiatrak pod sufitem.
Kurczę rosną te dzieciaczki
No to zaszalałaś, ale będzie za to elegant [emoji16][emoji16][emoji16]A to moje ciuszków zakupy
Zobacz załącznik 904608
Kinder ładne ciuszki nabylas goj ty z rana z mikim zaprowadzasz starszych do szkoły? Mi się szykuje taki przyszły tydzień aby z małym do przedszkola latać córkę prowadzac.... przez te pobudki w nocy, wstaje ostatnio z bólem głowy wszystkie już macie wagę sprzed ciąży? Ja niestety nie :/