reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Odnośnie śpiworków do wózka. Mamy taki. Teraz pogoda jakaś tak to dziś użyję... Tzn. Młody na cienko ubrany i ten śpiworek ja w ogóle nie wiem jak go ubierać teraz nawet siebie nie umiem... beznadzieja

Załączniki

• 20181001_054558.jpg
    20181001_054558.jpg
    522,1 KB · Wyświetleń: 124
Kinder ładne ciuszki nabylas :) goj ty z rana z mikim zaprowadzasz starszych do szkoły? Mi się szykuje taki przyszły tydzień aby z małym do przedszkola latać córkę prowadzac.... przez te pobudki w nocy, wstaje ostatnio z bólem głowy :( wszystkie już macie wagę sprzed ciąży? Ja niestety nie :/
Ja mam jeszcze 3,5 kg na plusie a chcialabym schudnac 5 a najlepiej 10:(

Odnośnie śpiworków do wózka. Mamy taki. Teraz pogoda jakaś tak to dziś użyję... Tzn. Młody na cienko ubrany i ten śpiworek ja w ogóle nie wiem jak go ubierać teraz nawet siebie nie umiem... beznadzieja
Ja tez mam problem z ubieraniem, ale dzis ubralam malemu body na dlugi rekaw i cienki pajacyk, przykrylam kocykiem i mu cieplo i spi juz prawie 2 h

Wasze maluchy tez piszcza? Mam wrażenie, ze malemu sie to spodobalo. Nie placze dzis, tylko pIszczy raz lub dwa i patrzy na mnie, normalnie skubany jakby sprawdzal reakcje, a na to przeciez chyba jeszcze za wczesnie. No i nie liczac przerwy 3 godzinnej spacerowej to wisi co godzine na cycku .
Miala byc ryba na obiad no ale ksiaze zazadzil wielki post [emoji23]

Wasze maluchy tez piszcza? Mam wrażenie, ze malemu sie to spodobalo. Nie placze dzis, tylko pIszczy raz lub dwa i patrzy na mnie, normalnie skubany jakby sprawdzal reakcje, a na to przeciez chyba jeszcze za wczesnie. No i nie liczac przerwy 3 godzinnej spacerowej to wisi co godzine na cycku .
Miala byc ryba na obiad no ale ksiaze zazadzil wielki post [emoji23]
Dokladnie tak jak u mnie. Wiszenie na cycu, na obiad kanapki z serem zrobione przy akompaniamencie placzu...

reklama
Do góry