reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
A to moje ciuszków zakupy:)
W tym sklepie Świat Malucha czy Dziecka koło Ikea jest super, jest wszystko chyba. Mega duży wybór a i ciuszki te same co w Smyku a jednak o 5 zł taniej na sztuce..

Zdjęcie na szybko bo ładuje do prania by już mógł chodzić jak najszybciej :):)

IMG_4402.JPG

Załączniki

• IMG_4402.JPG
    IMG_4402.JPG
    325,1 KB · Wyświetleń: 399
W tym sklepie Świat Malucha czy Dziecka koło Ikea jest super, jest wszystko chyba. Mega duży wybór a i ciuszki te same co w Smyku a jednak o 5 zł taniej na sztuce..

Zobacz załącznik 904608
Stoisz jedna noga na wadze????? :rolleyes:
Ale my jesteśmy kochane matki pełno szmat dla dzieci z których zaraz wyrosna :D:D:D

Pisalyscie wczesniej o tradziku. Moj tez oczywiscie ma. Mi piediatra mowila zeby przemywac rumiankiem i nie nawilzac

Zobacz załącznik 904608
Mi też się podobają te ciuszki z Pinokia :D

Kinder ładne ciuszki nabylas :) goj ty z rana z mikim zaprowadzasz starszych do szkoły? Mi się szykuje taki przyszły tydzień aby z małym do przedszkola latać córkę prowadzac.... przez te pobudki w nocy, wstaje ostatnio z bólem głowy :( wszystkie już macie wagę sprzed ciąży? Ja niestety nie :/

Jak fajnie już się patrzy na zabaweczki [emoji846]
Ulka też już ma fazy że się rozgląda, lubi w okno się pogapić, albo na czarne akcenty w domu typu ramki na ścianach albo wiatrak pod sufitem.
Kurczę rosną te dzieciaczki :)
Ślicznotka [emoji7][emoji8]

Zobacz załącznik 904608
No to zaszalałaś, ale będzie za to elegant [emoji16][emoji16][emoji16]

A my jeździmy i załatwiamy papierologie, teraz tatuś jest w USC zarejestrować małą, a potem jedziemy po wózek, mieliśmy czekać do środy ale teraz ma być ładna pogoda a mi szkoda jej kisić w domu, pożyczyliśmy kasę od wujka i dziś odbieramy fure dla małej. W środę oczywiście mu oddamy kasę. Także jak się uda dziś zaliczymy pierwszy spacerek [emoji16]

A tak sobie śpię teraz w aucie [emoji594] [emoji594] [emoji2]
IMG_20181005_114858.jpg

Załączniki

• IMG_20181005_114858.jpg
    IMG_20181005_114858.jpg
    66,2 KB · Wyświetleń: 451
Kinder ładne ciuszki nabylas :) goj ty z rana z mikim zaprowadzasz starszych do szkoły? Mi się szykuje taki przyszły tydzień aby z małym do przedszkola latać córkę prowadzac.... przez te pobudki w nocy, wstaje ostatnio z bólem głowy :( wszystkie już macie wagę sprzed ciąży? Ja niestety nie :/

Dziękuje :)

A co do wagi, mi niby 3 kg zostały ale żeby to wyglądało jak przed ciąża to jeszcze długa droga.. nie ma co się ważyć w sumie. Może po połogu zobaczę jak to wyglada :)

reklama
Do góry