reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

A ja kąpiel w biegu ale mimo syren umyłam głowę choć nie jestem pewna czy dobrze spłukałam... Dobrze że te maluchy nie mają pojęcia jaką władzę w tych małych rąsiach nad światem mają...
Cycamy teraz ja w szlafroku. I znów dzien na raty rozłożony...
Ja mielę mięso na gołąbki na raty :p połowa już mniej więcej zrobiona , teraz była czkawka więc cyc i mały coś udaje że śpi , spróbuje odłożyć i dokończyć ;)

reklama
Japier... tylko go z klaty zdjelam i znowu jazda.. dobrze ze w nocy dal pospac bo prxynajmniej mam sile to znosic, ale juz wiem ze nic dzisiaj nie zalatwie.
@seremida lub inne ktore stosuja espumisan, w jakiej dawce podajecie i ile kropelek? Bo sa rozne do kupienia a i na wszystkich jest napisane ze powyzej 1 miesiaca zycia?:/

Kocham leżaczek bujaczek ♥
I moje wszystkie miłość kochane

Załączniki

• DSC_2546.JPG
    DSC_2546.JPG
    873,7 KB · Wyświetleń: 140
  • DSC_2546.JPG
    DSC_2546.JPG
    873,7 KB · Wyświetleń: 148
  • DSC_2423.JPG
    DSC_2423.JPG
    1,1 MB · Wyświetleń: 151
  • DSC_2539.JPG
    DSC_2539.JPG
    885,3 KB · Wyświetleń: 148
Ogólnie to lewy cyc mój jest większy od prawego
Heloł !!!
Ja zawsze miałam równe. Nie jakoś bardzo jeszcze się różnią ale prawy jest "normalny" a lewy zawsze wypełniony
Nie chcę tak. Jak to wyrównać?

Zaczynać karmienie od mniejszego, więcej karmić mniejszym, a większy potem i kończyć mniejszym. Z tego mniejszego najprawdopodobniej mniej karmiłaś. Przechodziłam to 7 lat temu i 2 tyg temu też. Wyrównanie może chwilę potrwać, więc nie sprawdzaj co chwilę;)

Cześć dziewczyny.
Ta nocka lepsza niż poprzednia, ale znów ponad godzinna przerwa, najpierw karmienie, kupa, zmiana kupy i za chwilę następna i rozbudzila się na dobre. Potem już pobudki co godzina, 40min!!!!
Teraz trochę odsypia, ale trochę.. i wszystko na raty..
Już przypaliłam D grzanki do szkoły..

Zostawilam Dawida w domu, bo zaczyna lekcje dzisiaj 12.40! To bez sensu żeby od 7 siedział na świetlicy. Jeszcze zimno.

Możecie polecić jakiś leżaczek w cenie 200-250zl? Proszę.. nie mam kiedybposzukac w necie, a z pracy chce mi kupić to pomyślałam że może to.
Z góry dziękuję.

reklama
Do góry