KatarzynaCarmen
Fanka BB :)
Dobranoc wyśpij się [emoji16]Dobranoc dziewczyny.
Idę spać..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobranoc wyśpij się [emoji16]Dobranoc dziewczyny.
Idę spać..
Bardzo się cieszę, że już lepiej@StarAnia dziękuję za radę odnośnie tego zastoju . Od rana zrobiłam 4 takie karmienia że ogrzewam, przystawiam spod pachy i ochładzam i ulga niesamowita . Jeszcze trochę pobolewa ale mogę już normalnie ruszać ręką i nie boli przy każdym ruchu .
Także Twoja pomoc laktacyjna uratowała mi życie i moje kp .
Bo już nawet rano przez ten ból miałam myśli żeby przestać karmić .
Życzę spokojnej nocy i jak najwięcej snuBardzo się cieszę, że już lepiej
Ja jestem zmęczona. Od wczoraj wieczora do dziś 18, młody urządzał nam Apokalipsę. Wykończony tym wyczynem przespał prawie 3 godziny na mojej klacie, a my z Weroniką czytalysmy książki i uczylyśmy sie o lekarzach (na dzień dzisiejszy Werka chce zostać panią doktor jak dorośnie). Teraz czekam aż zaśnie i sama lecę spać, bo czuję się paskudnie. Mam nadzieję, że usnę.
@seremida nie wiem jak duża to nadczynność, pierwszy raz w życiu w nią wpadłam [emoji14] TSH 0,172 (n: 0,270-4,2) ft4 25,04 (12-22). W sumie nie mam jakichś mega objawów, więc chyba poczekam na wizytę u endo
Mój identycznie . Jeszcze zamiast grzecznie jeść to rzuca się , wygina, szarpie sutek. Kąpanie było o 19 a zasnął 10 minut temu . I to tulony, lulany cały czas bo inaczej ryk . Dojadał w międzyczasie 3 razy i oczywiście czkawkę też zaliczyliśmy .Ulka też odwalała maniane przy wieczornym karmieniu.
Piersi mam miekkie, ona tak tylko łapała, parę łyków i ryk. Śpi, poruszę się, oczy jak 5 zl. Dwie piżamy poszły bo się ulała tym mlekiem. A teraz czkawke dostała na dokładkę.
Ogółem to chyba dołączyła do klubu kryzysowych wrześniowch tiaaaaaa
Ja rano daję Floractin, bo to probiotyczne i w ciągu dnia symetykon (Espumisan albo te niemieckie Sab Simplex) według ulotki. Mam jeszcze Delicol, ale nie daję narazie.A jakich kropelek uzywacie na brzuszek? Moj dzisiaj mimo tego wyproznienia calkowitego na zdjeciach dalej ma prOblem z brzuszkiem, wlasnie przeplakal 2 godziny [emoji17]
Moja ma to samo. W wózku śpi jak zabita, a po wejściu do domu przypomina się jej nagle, że głodna i ryk.Mój też na szczęście lubi w wózku nawet jak głodny i w samochodach lubi jeździć czyli taka mała powsinoga rośnie hihi
Bardzo się cieszę, że już lepiej
Ja jestem zmęczona. Od wczoraj wieczora do dziś 18, młody urządzał nam Apokalipsę. Wykończony tym wyczynem przespał prawie 3 godziny na mojej klacie, a my z Weroniką czytalysmy książki i uczylyśmy sie o lekarzach (na dzień dzisiejszy Werka chce zostać panią doktor jak dorośnie). Teraz czekam aż zaśnie i sama lecę spać, bo czuję się paskudnie. Mam nadzieję, że usnę.
@seremida nie wiem jak duża to nadczynność, pierwszy raz w życiu w nią wpadłam [emoji14] TSH 0,172 (n: 0,270-4,2) ft4 25,04 (12-22). W sumie nie mam jakichś mega objawów, więc chyba poczekam na wizytę u endo
Ft4 przekroczone o 3 to niedużo. Też bym poczekała, szczególnie, że nie masz żadnych objawów.Ulka też odwalała maniane przy wieczornym karmieniu.
Piersi mam miekkie, ona tak tylko łapała, parę łyków i ryk. Śpi, poruszę się, oczy jak 5 zl. Dwie piżamy poszły bo się ulała tym mlekiem. A teraz czkawke dostała na dokładkę.
Ogółem to chyba dołączyła do klubu kryzysowych wrześniowch tiaaaaaa