reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Moja mala go też taka kombinatorka , byłam z nią na spacerze to tak ryczala z3 musiałam ja wziąć na ręce uspokoić, i pochodzić i dopiero zasnęła, tak samo jak jechałam z nią autem to taka sama historia , ja po prostu nie wiem czyżby to był skok rozwojowy , od 2 dni te z problem z kąpielą , jak mam ja przebrać to taki wrzask że się zanosi. [emoji25]
Ja dziś swojego wykąpałam no jego kolej trzy dni minęło zresztą jutro położna to myślę a niech ma pachnący i czysty lepek i co darl się jak opętany tylko mleko go uspokoiło hehe

A jakich kropelek uzywacie na brzuszek? Moj dzisiaj mimo tego wyproznienia calkowitego na zdjeciach dalej ma prOblem z brzuszkiem, wlasnie przeplakal 2 godziny [emoji17]
A od samej początku daje Floractin! Drugie są i zauważyłam szybko znikają bo już mam drugą flaszkę i kupiłam dziś trzecia na zapas ale przynajmniej zapobiegam....

Ja dziś swojego wykąpałam no jego kolej trzy dni minęło zresztą jutro położna to myślę a niech ma pachnący i czysty lepek i co darl się jak opętany tylko mleko go uspokoiło hehe
No tak to już jest z tymi maluchami naszymi , teraz mała jest taka marudna że nie wiadomo , jak ja się dołoży do łóżeczka to ryk u mnie n ie chce być tylko u mojego T więc mam wolne ręce chociaż na chwilę [emoji106]

Ja mam wałek na całej długości blizny ;) po prostu w środku warstwy poszczególne też są zszyte i to daje taki efekt. Sama skóra szybko się zrasta. Teraz pozostać się musi macica, mięśnie, powięź mięśniowa. To zajmuje dłużej. Szwy wewnętrzne też tak szybko się nie rozpuszczają. Ja jestem 5 tyg. po CC, przez jakiś czas było ok, bo miałam tę skórę nad cięciem odrętwiałą. Od paru dni odrętwienie minęło, nerwy się zregenerowały, a tym samym i cięcie zaczęło pobolewać w środku, wewnątrz. Będzie dobrze tylko daj czas sobie i swojemu ciału na regenerację.

Dziękuje za te wiadomość :):)
To mnie uspokoiło :)[emoji8][emoji8][emoji8]

reklama
Ja też nadal te strone mam grubsza i też po bolewa w sobotę mam gina i go zapytam dokładniej bo w sumie po to tam idę na kontrolę! Nie martw się na zapas aby mieliśmy cię znowelizowanej otwierać to musiałbym być napraw groźny przypadek i jakby miało coś ci tam wylatywac bądź ropiec ro już dawno by coś się działo, może umów się na kontrole do gina po dwóch tygodniach od urodzenia tak jak ja??? Będzie spokojniejsza jak cie lekarz zobaczy, ja zresztą w wypisie mam napisana kontrola za dwa tygodnie

Dziękuje[emoji8][emoji8][emoji8]

Do góry