KatarzynaCarmen
Fanka BB :)
Dziewczyny pytanko , mojej też kilka kostek pojawiło się na policzkach, to jest ten trądzik, czy on sam zejdzie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wow to ostro to u małego jest u mnie jest dosłownie kilka na policzku, wydaje mi się że to ten trądzik nasze dziać i atakuje [emoji33]Macie mojego z krostami więc pytam co to jest????
Mój tak samo nie przerywam , ja też bym była wkurzona gdyby ktoś mi przerwał jedzenie w połowieJe aż sam się odczepi
OK czyli nie potowki a ten trądzik sam zejdzie?Trądzik.
Mój też ma taki brzuszek na boki.One się nie zeszły jeszcze. Tak to pediatrzy nazywają żabim brzuszkiem.
Dziewczyny;( nie umiem rozpoznac czy mojw dziecko boli gardlo czy ma cos w nosku. Slychac ze cos jest w nosku bo swiszczy ale jie damy rady tego wyciagnac a czasem tez cos zacharczy tak jakby na pograniczu noska a gardła... nie moze czegos odkrztusic?
Na gardelku u gory przy wylocie niska ma 3 biale kropeczki czy moze to swiadczyc o jakieks infekcji?
Od wczoraj grzeją grzejniki czy tk tez moze miec wplyw na charczenie?
Moja księżniczka też miała, zaczęłam po prosu przemywać wacikiem z wodą buzię i zeszłoMacie mojego z krostami więc pytam co to jest????
O!! Zapomniałam o tym!Nie mam pojęcia. Nam dziś powiedział ze łojotokowe zapalenie skory Michał ma.