reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

I mój ma cała twarz i czoło w Krostach nie wiem czy to potowki czy trądzik? Ale grubo go nie ubieram i jak przepalam w piecu to tylko grzejniki odkrecone u starszych w pokojach a u nas mam zakręcone, później fotkę wyślę jak wygląda

reklama
Niech sobie na dupach te wszystkie osoby popowieszają te czerwone kokardki ...
Porażka. Ja już nie mówię nic. Ale nie rozumiem jak można ochrzcić dziecko , zawierzyć je Bogu , a potem wierzyć ,że czerwona kokardka nie zauroczy dziecka. Ale to już moje przemyślenie. Nie chce w dyskusję wchodzić.

Przykro się czyta.

Macie mojego z krostami więc pytam co to jest????

Załączniki

• DSC_2534.JPG
    DSC_2534.JPG
    752,5 KB · Wyświetleń: 148
A powiedzcie mi jeszcze dziewczyny co do tego „ograniczania” zarcia, staracie sie tylko opoznic pore karmienia ale jak juz je to pozwalacie zjesc ile potrzebuje, czy dlugosc jedzenia tez kontrolujecie?
Bo jak mu daje mniej, to wola co pol godziny i sie strasznie zlosci i wydaje mi sie ze jest jeszcze gorzej, a jak juz pozwole mu sie najesc to chociaz spi te 3 godziny. Juz sama nie wiem
Ja nie ograniczałam. Nie skracałam. Nie przeciągałam. Boleści i ulewania powoli ustępują... bez smoczka też...

Niech sobie na dupach te wszystkie osoby popowieszają te czerwone kokardki ...
Porażka. Ja już nie mówię nic. Ale nie rozumiem jak można ochrzcić dziecko , zawierzyć je Bogu , a potem wierzyć ,że czerwona kokardka nie zauroczy dziecka. Ale to już moje przemyślenie. Nie chce w dyskusję wchodzić.

Przykro się czyta.
Tutaj nie chodzi o ocenianie czyjes wiary. Zresztą nie każdy człowiek w Polsce jest katolikiem. Ocenianie w takiej sytuacji kogokolwiek jest nie fair i dopiero przykre. To mogł być ozdobny kwiatek, cokolwiek - nawet krzyżyk, czy medalik z Matką Boską. W tym wpisie chodzi o bezpieczeństwo dzieci. Tylko o to.

reklama
U nas też wytrzymuje w dzień 2h na kp, ale smoka nie chce, więc karmię, kiedy chce.U nas to samo.

Była położna ostatni raz. Mała jutro kończy 5 tygodni, a waży już 5kg [emoji33] już ciężko się ją nosi. Na buzi dalej ma ten trądzik niemowlęcy. Babka mówiła, że raz może trochę znikać, a później znowu może ją obsypywać. We dwie wyglądamy jak truskawki [emoji23] [emoji106]
U nas trądzik mniejszy ale moi synowie wszyscy byli łagodnie dość wysypani i odpukać omija Mikiego ciemieniucha. Kacper miał taką sobie ale u Bartka było otro i chyba 2 tyg sie meczylismy...

Do góry