oluchapoducha
Fanka BB :)
Bajdelka mój też ma trądzik, takie czerwone krostki z białym czubkiem. Byliśmy u pediatry na 1 wizycie. Wszystko ok, już prawie 4kg waży, a urodził się 3750. Nic nie robić z tym tradzikiem mówiła sam zniknie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Polozna tez mnie uswiadomila ze tak to już jest. muszę to przetrwac. jestem zorganizowana i tym trudniej mi w chaosie. Ale dam radę.. muszę....Mi się udaje zawsze po porannym karmieniu zrobić toaletke, broń Boże jak ona jest głodna A ja ja przewijam, lub kąpie to drze się tak że muszę ja na chwile uspokoić żeby móc wykonywać dalej tą czynność . Niestety takie są niemowlaki trzeba tak tańczyć jak nam zagrają. Naszczescie ten stan nie trwa wietrznie .
Ja nic nie robiłam kompletnie nic żaden Spirytus żadne maści sam odpadł, najważniejsze żeby przy nim nie grzebać, nam po tygodniu odpadMój syn wczoraj skończył miesiąc i pępek dalej jest
Mój już ma przykaz po pracy kupić gencjanę bo jakoś trzeba to wysuszyć .
Już od tygodnia używam spirytusu ale i tak nic nie pomogło .
No nam w szpitalu kazali octeniseptem i czyścić dokładnie patyczkiem .Ja nic nie robiłam kompletnie nic żaden Spirytus żadne maści sam odpadł, najważniejsze żeby przy nim nie grzebać, nam po tygodniu odpad
Ale ten kikut jeszcze cały się trzyma?No nam w szpitalu kazali octeniseptem i czyścić dokładnie patyczkiem .
Niestety takAle ten kikut jeszcze cały się trzyma?
O kurcze[emoji20] Zdrówka dla Michała [emoji8][emoji20]Nie mam pojęcia. Nam dziś powiedział ze łojotokowe zapalenie skory Michał ma.
Aga bardzo interesująca wypowiedźO kurcze[emoji20] Zdrówka dla Michała [emoji8][emoji20]
A my dziś od rana byliśmy u babci Julci, czyli u mojej teściowej. Chyba jej klimat nie pasował bo spała po 20-30 minut i co chwilę marudziła. Od godziny jesteśmy w domu i już ponad pół godziny śpi. O kurcze[emoji20] Zdrówka dla Michała [emoji8][emoji20]
A my dziś od rana byliśmy u babci Julci, czyli u mojej teściowej. Chyba jej klimat nie pasował bo spała po 20-30 minut i co chwilę marudziła. Od godziny jesteśmy w domu i już ponad pół godziny śpi. O kurcze[emoji20] Zdrówka dla Michała [emoji8][emoji20]
A my dziś od rana byliśmy u babci Julci, czyli u mojej teściowej. Chyba jej klimat nie pasował bo spała po 20-30 minut i co chwilę marudziła. Od godziny jesteśmy w domu i już ponad pół godziny śpi. Ale fajnie było tak trochę z kimś pogadać bo miała być dziś koleżanka ale się rozchorowała.