reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
My spiewamy sobie hakune matate i jest spokoj [emoji1]
IMG_7559.JPG

Załączniki

• IMG_7559.JPG
    IMG_7559.JPG
    315,7 KB · Wyświetleń: 346
Mialam isc na drzemke ale siedze i patrze na ten moj obsrany usmiechniety cud [emoji1] i wez tu matke zrozum, potem marudzi ze zmeczona
A ja dziś się rozbeczałam karmiąca małą, patrzę na nią na tę kruchą istotę i mówię do niej, że jest niespodziewanym cudem, taki pozytywny baby blues [emoji23]
Dzień dobry [emoji1] my dzisiaj witamy się z chorobą, tzn. ja. Katar, kaszel i ból gardła. Ot mnie ktoś poczęstował [emoji21]
@seremida zdrówka życzę [emoji8]

Ja czekam na położną bo za nie długo ma być [emoji846]

Czekam za kurierem ma przyjsc nosidlo tuli..malpeczka.nie.toleruje wozka drze sie masakrycznie kazde wyjscie to stres dla mnie ;(( czyt ylko moja taka uparta w ogole musi spac wysoko plasko plecy odpadaja...

Ja wieczorem szykuje chłopakom ciuchy do szkoły i kanapki na drugie śniadanie.
Tak żeby rano już nie tracić czasu.
Również był armagedon u nas dzisiaj .
Ula rano normalnie spała jak zabita ale jak tylko chłop wyjechał tak postanowiła mi dotrzymywać towarzystwa.
Więc stęka, kwęka i domaga się tulenia.
U matki na cycach jest najlepiej.
A chłopcy moi to jest żywioł, mają sto różnych rzeczy do zrobienia ciekawszych niż ubranie się rano......
Kwestia wyrobienia nawyków
Dzisiaj z nimi pogadam przy obiedzie na temat tych wyjść. Bo taka nerwówka mi nie sprzyja

U nas z.rana.tez.tak wyglada :-) :-)

Na rynki mam narazie na luzie, moi sami się ubierają same robią śniadanie i Adasiowi też zrobią, ja szykuje śniadaniowki rano i bidony ciepłą herbata bo nie lubię kanapek z lodówki po nocy, czesze panny, czyszczę dwójce okulary i laski same chodzą a po synka zjeżdża koleżanka raka robi mi przysługę że nie muszę z rana na te zimno z Damianem wychodzić! Tutaj dla mnie to jest mega pomoc!

Dobra idę spać papa

hej

Wrzesień za nami ale zleciało :-)

teraz trzymać kciuki za październikówki, dareczka...twardy zawodnik jesteś :-)

u nas nocka dość spokojna, mała tyle zjadła ze rano puściła pawia ;-)
balowała z nami do 24 i swietowała wygraną w siatkę :)

my dziś bez planów, nuda, pewnie spacerek zaliczymy i tyle...a moi chłpcy wracają w srodę i juz mi ich brakuje ;(

ja wczoraj przetrestowałam katarek do gilów- mega urządzonko polecam
Pod odkurzacz eleganckie
Nobla temu co wymyslil

My spiewamy sobie hakune matate i jest spokoj [emoji1]
Zobacz załącznik 903349
Mój teść śpiewa kolędy moim dzieciom a swoim wnukom jak są malutkie i ma lulac. ..
No więc słuchaj kolęd w lipcu albo wrześniu...bo tak to wyglądało ze starszymi
Teraz nie będzie chyba śpiewał....bo my już prawie na swoim....

reklama
Do góry