reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

hej

Wrzesień za nami ale zleciało :-)

teraz trzymać kciuki za październikówki, dareczka...twardy zawodnik jesteś :-)

u nas nocka dość spokojna, mała tyle zjadła ze rano puściła pawia ;-)
balowała z nami do 24 i swietowała wygraną w siatkę :)

my dziś bez planów, nuda, pewnie spacerek zaliczymy i tyle...a moi chłpcy wracają w srodę i juz mi ich brakuje ;(

ja wczoraj przetrestowałam katarek do gilów- mega urządzonko polecam

reklama
Ja jeszcze dochodze do siebie. Spalam od 20 do 5 z dwoma cycaniami... jestem wyczerpana po takich jazdach z sercem czy ciśnieniem i psychicznie i fizycznie...

A i mam pytanie moja w nocy budzi się nie na jedzenie tylko steka i wierci się kupy robi , wątpię żeby był to ból brzucha, czy to może być wzmożone napięcie? Bo tak strasznie jest niespokojna widzę że jej i czkawką zamykaja A jednak tak jakby jej coś przeszkadzało , trwa to góra 30 min
Nie wiem mój też czasami steka ale ja udaje że nie słyszę dopiero jak sapie to wiem że szuka smoka

Ja będę tak jak te ostatnie 9 lat. Gumeczka. Jakoś żyjemy Za dużo cyrku sobie narobiłam wszystkimi hormonami Teraz piernicze to
Ja też hormonów nie mogę, spirala odpada bo nie lubię mieć nic w sobie Hehe będziemy gumka jakoś tyle lat nie zaszlam nie planując więc wrzucam na luz a jak już naprawdę mogłabym wpadkę zaliczyć to w sumie jak to lekarz powodzią warunki mam Hehe jakby wpadka się okazała to później już napewno jakieś hormony ale teraz nie będę się faszerowac

U Nas marudzenie jak młody chce spać. Wtedy wszystko jest bee. Cyc i matka. To sie nauczyłam ze lezak. Wibracja. I dziecko odlatuje. Tylko wieczu
20181001_084744.jpg
orem dodatkowo musze jeszcze bujac tym lezakiem..

Załączniki

• 20181001_084744.jpg
    20181001_084744.jpg
    768,7 KB · Wyświetleń: 362
reklama
Do góry