18grudzien
Fanka BB :)
Zjedz coś!!!!Pije. Od 5:20 4 szklanki wody i tylko jeden kubeł kawy... sniadania nie jadlam ale wafelka. A i popijam elektrolity i latam na siusiu jak w ciąży
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zjedz coś!!!!Pije. Od 5:20 4 szklanki wody i tylko jeden kubeł kawy... sniadania nie jadlam ale wafelka. A i popijam elektrolity i latam na siusiu jak w ciąży
To polędwica surowa.....Btw. @Bajdelka35. uwielbiam łososiową!!
No teraz już mogę także zaraz coś pyknę i w sumie mam dziś do 15 luzy. Tzn. powinnam załatwiać sprawy na mieście ale jak uznam że się nadaję to to zrobie dzis a jak nie to jutro bo nie mam zamiaru sie nadwyrezac. Z rana smrody daly czadu suma summarum wszystkie trzy...Zjedz coś!!!!
GoJ ja też mam tą huśtawka ale mała nie jest chętna tam siedzieć poplakala trochę i ja włączyłam.i 10 min siedzi , też jest już śpiąca bo widzę. A ja jem w pośpiechu śniadanieU Nas marudzenie jak młody chce spać. Wtedy wszystko jest bee. Cyc i matka. To sie nauczyłam ze lezak. Wibracja. I dziecko odlatuje. Tylko wieczuZobacz załącznik 903336 orem dodatkowo musze jeszcze bujac tym lezakiem..
U nas nazywa sie to poledwica łososiowa zwal jak zwal lubie i o losie jadlam jako patomatka w ciazy...To polędwica surowa.....
No na mojego tylko to działa... jeszcze...GoJ ja też mam tą huśtawka ale mała nie jest chętna tam siedzieć poplakala trochę i ja włączyłam.i 10 min siedzi , też jest już śpiąca bo widzę. A ja jem w pośpiechu śniadanie
To twoje szczęście, może jak moja podrośnie to też będzie chciała tam siedzieć dłużej bo najdłużej byli 15 min i płacz [emoji33] a zasnąć nie ma takiej opcjiNo na mojego tylko to działa... jeszcze...