reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Cześć dziewczyny.

Mój mąż od dzisiaj w pracy. Zabrał po drodze młodego do szkoły ( na świetlicę bo zaczyna zajęcia o 11.40) zostaliśmy same. Ale cisza i spokój. Klaudia śpi.
Ja już wypiłam z D po koktajlu i zaraz dojjem po nim jaglanke.
Rano był Armagedon jak się szykowali, a ja w kuchni z Klaudia ogarniałam im posiłki do pracy/szkoły. Muszę to inaczej zaplanować, i co się da zrobić wieczorem. Takie przemyślenia.

Dareczka to na pewno bedziecten miesiąc, z dużym prawdopodobieństwem ten tydzień..
Wkleję ci moje skurcze sprzed porodu

U Nas marudzenie jak młody chce spać. Wtedy wszystko jest bee. Cyc i matka. To sie nauczyłam ze lezak. Wibracja. I dziecko odlatuje. Tylko wieczuZobacz załącznik 903336 orem dodatkowo musze jeszcze bujac tym lezakiem..
GoJ ja też mam tą huśtawka ale mała nie jest chętna tam siedzieć poplakala trochę i ja włączyłam.i 10 min siedzi , też jest już śpiąca bo widzę. A ja jem w pośpiechu śniadanie

.

Załączniki

• 20180914_143804.jpg
    20180914_143804.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 99
  • 20180914_143804.jpg
    20180914_143804.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 89
reklama
Do góry