reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Hmmm chyba właśnie ten śliski, (jeszcze w kartonie) ale te z Fisher price też mają taki materiał, no to musisz szukać coś eko najlepiej rękodzieło wtedy będzie na 100%takie jakie chcesz..... Mi ogólnie to nie przeszkadza, a jeszcze tak około pół roku jak będzie mieć kupuje skoczka
No właśnie na pewno skip hop ma fajny materiał i chyba Tiny Love... Nienawidzę tego śliskiego. Nawet kurtek zimowych śliskich nienawidzę [emoji14] ten dźwięk kiedy ten materiał trze o materiał brrrrr! Tak jak niektórzy nie mogą znieść dźwięku kruszonego styropianu, tak mnie poliester pokonuje [emoji14] no i poci się na nim dziecko [emoji14]

reklama
O Pani! Tyle ściągnąć przy kilkudniowym maluchu - Ty byś pół forum wykarmila! :D maz kochany :) będzie coraz lepiej, dotrzecie się z Tytusem ;)Mój Głodżilla cały dzień daje czadu, mam nadzieję, że to mi zapewni znośną noc.
My też po kapieli, też cycek, może w końcu da się odłożyć, cwaniaczek [emoji14]

Któraś pisala, że Miłek wyglada jakby miał 3 miesiące - też mam takie wrażenie [emoji14] pieluchy dwójki już od ponad 2 tygodni, ubranka 62/68, dla mnie to olbrzym, szczególnie w porównaniu do siostry :o chyba nigdy nie przywykne, że mam tak różne dzieci :o

My bezsmoczkowi z wyboru. Nie lubię :)

Zobacz załącznik 902950
Ja się nie nastawiam ani na sen ani na jego brak próbuje się dostosować...się i obowiązki do potrzeb Miksona.
Co do różnorodności dzieci ja mam troje i każde z innej parafii

To znowu ja z pytaniem. Mega aktywna jestem dziś z tymi problemami :(

Chodzi o cc
Mam wrażenie ze po prawej stronie jestem bardziej spuchnięta niż z lewej. Tez bardziej odczuwam tam niestety ból.. dodatkowo doszły mnie bóle pleców, zwłaszcza jak się próbuje podnieść z kanapy.
Czy to jest normalne, czy mogę się już zacząć bać ?

Macie maty edukacyjne? Jakie? Szukam inspiracji ;)
Ja póki co nie ale chcę black red white
Screenshot_2018-09-29-20-48-26.png

Załączniki

• Screenshot_2018-09-29-20-48-26.png
    Screenshot_2018-09-29-20-48-26.png
    107,8 KB · Wyświetleń: 373
W ogóle jak was czytam, to chyba jestem najmłodsza na forum... (gowniara) [emoji39]
Macie tak ogromne doświadczenie, ze aż chce się zaczerpnąć wiedzy. Nie mówię, ze moje jest zerowe. Bo wychowałam już jedno dziecko, co prawda jest większa. Ale dodatkowo doszedł noworodek i trzeba się nadal doszkalać i słuchac rad starszych koleżanek [emoji846]

W ogóle jak was czytam, to chyba jestem najmłodsza na forum... (gowniara) [emoji39]
Macie tak ogromne doświadczenie, ze aż chce się zaczerpnąć wiedzy. Nie mówię, ze moje jest zerowe. Bo wychowałam już jedno dziecko, co prawda jest większa. Ale dodatkowo doszedł noworodek i trzeba się nadal doszkalać i słuchac rad starszych koleżanek [emoji846]
Ile masz lat, że uważasz, że jestem starsza? [emoji49]

To znowu ja z pytaniem. Mega aktywna jestem dziś z tymi problemami :(

Chodzi o cc
Mam wrażenie ze po prawej stronie jestem bardziej spuchnięta niż z lewej. Tez bardziej odczuwam tam niestety ból.. dodatkowo doszły mnie bóle pleców, zwłaszcza jak się próbuje podnieść z kanapy.
Czy to jest normalne, czy mogę się już zacząć bać ?
Mnie też lewa strona bardziej ciągnie o pobolewa ale tam mam większy wałek jakby bardziej zszyte, plecy mnie nie bolą...

Sutki mnie bolą a mleka już nie ma chyba przestane odciągac bo dziś nic nie spadło do butelki.....

reklama
No właśnie na pewno skip hop ma fajny materiał i chyba Tiny Love... Nienawidzę tego śliskiego. Nawet kurtek zimowych śliskich nienawidzę [emoji14] ten dźwięk kiedy ten materiał trze o materiał brrrrr! Tak jak niektórzy nie mogą znieść dźwięku kruszonego styropianu, tak mnie poliester pokonuje [emoji14] no i poci się na nim dziecko [emoji14]
Ja mam tak z polarem i watą brr aż zęby bolą..

Do góry