reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
A mój jutro skacze do Niemiec wraca we wtorek w środę jedzie na serwis i wraca i nie wie czy zostanie wysłany gdzieś jeszcze..... Ale wrócił do fajnej firmy w które pracował od początku jej istnienia i ma fajnego szefa którego też znam więc może będzie mieć luzniejszy tydzień
To trzymam kciuki by było tak jak chcecie [emoji5]
W ogóle jak was czytam, to chyba jestem najmłodsza na forum... (gowniara) [emoji39]
Macie tak ogromne doświadczenie, ze aż chce się zaczerpnąć wiedzy. Nie mówię, ze moje jest zerowe. Bo wychowałam już jedno dziecko, co prawda jest większa. Ale dodatkowo doszedł noworodek i trzeba się nadal doszkalać i słuchac rad starszych koleżanek [emoji846]
@d_dream nie tylko Ty się tak czujesz [emoji12] Julka to moje 3 dziecko a mam wrażenie jak by 1, może dlatego dziewczynka... Nie wiem... Też dużo się uczę czytając tutaj rad i porad... [emoji5][emoji5][emoji5]

W ogóle jak was czytam, to chyba jestem najmłodsza na forum... (gowniara) [emoji39]
Macie tak ogromne doświadczenie, ze aż chce się zaczerpnąć wiedzy. Nie mówię, ze moje jest zerowe. Bo wychowałam już jedno dziecko, co prawda jest większa. Ale dodatkowo doszedł noworodek i trzeba się nadal doszkalać i słuchac rad starszych koleżanek [emoji846]
Przylać ci za wyzywanie od starszych?? ;)

reklama
Mnie też lewa strona bardziej ciągnie o pobolewa ale tam mam większy wałek jakby bardziej zszyte, plecy mnie nie bolą...

Sutki mnie bolą a mleka już nie ma chyba przestane odciągac bo dziś nic nie spadło do butelki.....

To ja tez mam taki wałek z jednej. Czyli raczej normalne..
Ja jak pomyśle, że jesteś po 3 (!) cesarce to Cię podziwiam !!!

Do góry