Raczej sliski, ja podkładalam pieluszke. Dostałam w prezencie, ale zainteresowanie mial przez miesiac chyba niaA jaki to materiał? Taki sliski "sztuczny", czy bardziej bawełniany? Bo mam uraz do tych śliskich.
reklama
18grudzien
Fanka BB :)
Lezymy z mężem, mały zjadł o 20 i mam nadzieję pospi, zdążyłam kupic mu gruby koc, dziewczyna legginsy i Synkowi dresy do przedszkola fajnie było się wyrwać i posłuchać głośniej muzyki w aucie odstresowalam się lekko, taki weekend że stary jutro jedzie ale wraca we wtorek po Niemcy maja środę wolna więc myślę przyszły tydzień będzie lżejszy, nadal nie mam auta jestem zła tzn ten tydzień będę mieć ale ten mniejszy zabieram mojemu bo muszę sprawy załatwić, ale cóż życie pod górkę ale i tak jestem szczesciarą ♥
d_dream
Baby blues!!!??????
Mam nadzieje ze to jednodniowy kryzys..
18grudzien
Hmmm chyba właśnie ten śliski, (jeszcze w kartonie) ale te z Fisher price też mają taki materiał, no to musisz szukać coś eko najlepiej rękodzieło wtedy będzie na 100%takie jakie chcesz..... Mi ogólnie to nie przeszkadza, a jeszcze tak około pół roku jak będzie mieć kupuje skoczkaA jaki to materiał? Taki sliski "sztuczny", czy bardziej bawełniany? Bo mam uraz do tych śliskich.
AgulaK82
No właśnie przez środowe święto w Niemczech mój nawet może dopiero w piątek przyjechać, wrrrrLezymy z mężem, mały zjadł o 20 i mam nadzieję pospi, zdążyłam kupic mu gruby koc, dziewczyna legginsy i Synkowi dresy do przedszkola fajnie było się wyrwać i posłuchać głośniej muzyki w aucie odstresowalam się lekko, taki weekend że stary jutro jedzie ale wraca we wtorek po Niemcy maja środę wolna więc myślę przyszły tydzień będzie lżejszy, nadal nie mam auta jestem zła tzn ten tydzień będę mieć ale ten mniejszy zabieram mojemu bo muszę sprawy załatwić, ale cóż życie pod górkę ale i tak jestem szczesciarą [emoji813]
18grudzien
U mnie już drugi tydzień się ciągnie także może być różnie!!!! Ale dziś mi lepiej mam nadzieję że przechodziMam nadzieje ze to jednodniowy kryzys..
d_dream
U mnie już drugi tydzień się ciągnie także może być różnie!!!! Ale dziś mi lepiej mam nadzieję że przechodzi
Już ci wcześniej wspominałam ze jesteś dzielna, i strasznie cię podziwiam!
18grudzien
A mój jutro skacze do Niemiec wraca we wtorek w środę jedzie na serwis i wraca i nie wie czy zostanie wysłany gdzieś jeszcze..... Ale wrócił do fajnej firmy w które pracował od początku jej istnienia i ma fajnego szefa którego też znam więc może będzie mieć luzniejszy tydzieńNo właśnie przez środowe święto w Niemczech mój nawet może dopiero w piątek przyjechać, wrrrr
18grudzien
Dziękuję ♥Już ci wcześniej wspominałam ze jesteś dzielna, i strasznie cię podziwiam!
reklama
Zarąbałaś laktator! MistrzyniKinderbueno super prezent od męża na pewno humor Ci poprawił i sporo mleka ściągasz. Mi się laktator zepsuł, spalił się mechanizm :/ Tommy tippe po córce miałam. Na razie chce zainwestować w bujaczek lezaczek jakiś.