d_dream
Fanka BB :)
Przylać ci za wyzywanie od starszych??
Zaczynam się ciebie bać [emoji28]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przylać ci za wyzywanie od starszych??
SłusznieZaczynam się ciebie bać [emoji28]
Słusznie
Mój dziś pod wieczór był nie odkladalny do łóżeczka... tak mi cycki wymaltretowal przez parę godzin że musiałam nanieść sobie maść, a jemu zapodalam mm... nie mam cierpliwości jak nie które z was aby tak wisiał i wisiał kiedy spać mi się chce już strasznie.... poza tym nic nie mogę pomuc mojej 3,5 latce kiedy on tak wisi :/
No mój syn w łóżeczku swoim obok mnie a córka że mną śpi zamiast w swoim pokoju :/ za ciężka jest abym ja przenosila co noc. Trudno, jest jak jest , może jeszcze zdążę nauczyć ja usypiać w swoim pokoju....
Cii... nie psuj mi reputacji na dzielni wszystkie chłopy sie mnie bojaDobra dobra. Nie udawaj takiej strasznej. Wszystkie wiemy, ze wcale taka nie jesteś [emoji39]
Ale może ona tego łaknie po co na siłę szczególnie teraz gdy brat się pojawił...No mój syn w łóżeczku swoim obok mnie a córka że mną śpi zamiast w swoim pokoju :/ za ciężka jest abym ja przenosila co noc. Trudno, jest jak jest , może jeszcze zdążę nauczyć ja usypiać w swoim pokoju....