reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Hmmm chyba właśnie ten śliski, (jeszcze w kartonie) ale te z Fisher price też mają taki materiał, no to musisz szukać coś eko najlepiej rękodzieło wtedy będzie na 100%takie jakie chcesz..... Mi ogólnie to nie przeszkadza, a jeszcze tak około pół roku jak będzie mieć kupuje skoczka
No właśnie na pewno skip hop ma fajny materiał i chyba Tiny Love... Nienawidzę tego śliskiego. Nawet kurtek zimowych śliskich nienawidzę [emoji14] ten dźwięk kiedy ten materiał trze o materiał brrrrr! Tak jak niektórzy nie mogą znieść dźwięku kruszonego styropianu, tak mnie poliester pokonuje [emoji14] no i poci się na nim dziecko [emoji14]

reklama
O Pani! Tyle ściągnąć przy kilkudniowym maluchu - Ty byś pół forum wykarmila! :D maz kochany :) będzie coraz lepiej, dotrzecie się z Tytusem ;)Mój Głodżilla cały dzień daje czadu, mam nadzieję, że to mi zapewni znośną noc.
My też po kapieli, też cycek, może w końcu da się odłożyć, cwaniaczek [emoji14]

Któraś pisala, że Miłek wyglada jakby miał 3 miesiące - też mam takie wrażenie [emoji14] pieluchy dwójki już od ponad 2 tygodni, ubranka 62/68, dla mnie to olbrzym, szczególnie w porównaniu do siostry :o chyba nigdy nie przywykne, że mam tak różne dzieci :o

My bezsmoczkowi z wyboru. Nie lubię :)

Zobacz załącznik 902950
Ja się nie nastawiam ani na sen ani na jego brak próbuje się dostosować...się i obowiązki do potrzeb Miksona.
Co do różnorodności dzieci ja mam troje i każde z innej parafii

To znowu ja z pytaniem. Mega aktywna jestem dziś z tymi problemami :(

Chodzi o cc
Mam wrażenie ze po prawej stronie jestem bardziej spuchnięta niż z lewej. Tez bardziej odczuwam tam niestety ból.. dodatkowo doszły mnie bóle pleców, zwłaszcza jak się próbuje podnieść z kanapy.
Czy to jest normalne, czy mogę się już zacząć bać ?

Macie maty edukacyjne? Jakie? Szukam inspiracji ;)
Ja póki co nie ale chcę black red white
Screenshot_2018-09-29-20-48-26.png

Załączniki

• Screenshot_2018-09-29-20-48-26.png
    Screenshot_2018-09-29-20-48-26.png
    107,8 KB · Wyświetleń: 365
W ogóle jak was czytam, to chyba jestem najmłodsza na forum... (gowniara) [emoji39]
Macie tak ogromne doświadczenie, ze aż chce się zaczerpnąć wiedzy. Nie mówię, ze moje jest zerowe. Bo wychowałam już jedno dziecko, co prawda jest większa. Ale dodatkowo doszedł noworodek i trzeba się nadal doszkalać i słuchac rad starszych koleżanek [emoji846]

W ogóle jak was czytam, to chyba jestem najmłodsza na forum... (gowniara) [emoji39]
Macie tak ogromne doświadczenie, ze aż chce się zaczerpnąć wiedzy. Nie mówię, ze moje jest zerowe. Bo wychowałam już jedno dziecko, co prawda jest większa. Ale dodatkowo doszedł noworodek i trzeba się nadal doszkalać i słuchac rad starszych koleżanek [emoji846]
Ile masz lat, że uważasz, że jestem starsza? [emoji49]

To znowu ja z pytaniem. Mega aktywna jestem dziś z tymi problemami :(

Chodzi o cc
Mam wrażenie ze po prawej stronie jestem bardziej spuchnięta niż z lewej. Tez bardziej odczuwam tam niestety ból.. dodatkowo doszły mnie bóle pleców, zwłaszcza jak się próbuje podnieść z kanapy.
Czy to jest normalne, czy mogę się już zacząć bać ?
Mnie też lewa strona bardziej ciągnie o pobolewa ale tam mam większy wałek jakby bardziej zszyte, plecy mnie nie bolą...

Sutki mnie bolą a mleka już nie ma chyba przestane odciągac bo dziś nic nie spadło do butelki.....

reklama
No właśnie na pewno skip hop ma fajny materiał i chyba Tiny Love... Nienawidzę tego śliskiego. Nawet kurtek zimowych śliskich nienawidzę [emoji14] ten dźwięk kiedy ten materiał trze o materiał brrrrr! Tak jak niektórzy nie mogą znieść dźwięku kruszonego styropianu, tak mnie poliester pokonuje [emoji14] no i poci się na nim dziecko [emoji14]
Ja mam tak z polarem i watą brr aż zęby bolą..

Do góry