reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Kamil pojechał po podgrzewacz, nie wracał długo ze zaczęłam się martwić, że on potrzebuje ochłonąć i w ogóle. I strasznie było z tym zle. A on poszedł mi po prezent. Za tę okropną noc, że nie potrafił mi pomoc gdy tak cierpiałam z bólu. Tak się wzruszyłam, że zaciągnęłam zęby i 120 ml mleka odciągnęłam dla syna by miał na kolacje!

Zobacz załącznik 902912

Zobacz załącznik 902913
O Pani! Tyle ściągnąć przy kilkudniowym maluchu - Ty byś pół forum wykarmila! :D maz kochany :) będzie coraz lepiej, dotrzecie się z Tytusem ;)
A ja jak z młodym na cycku padłam po 14stej tak wstaliśmy po 17stej mocno. Aż wstyd. Fakt że dzień zaczęliśmy o 5:00 ugotowałam trzy obiady. Poprałam. Posprzątałam. Spacer. Zakupy. Więc niby mi się należało ale... no boję się nocki teraz :)
Mój Głodżilla cały dzień daje czadu, mam nadzieję, że to mi zapewni znośną noc.
A my po kąpieli i cycujemy [emoji5]

Na tę chwilę odkąd wiem że jest najedzona ale szuka nadal cyca to dostaje smoczka i ulewanie znikło. Zobaczymy co będzie dalej.
My też po kapieli, też cycek, może w końcu da się odłożyć, cwaniaczek [emoji14]

Któraś pisala, że Miłek wyglada jakby miał 3 miesiące - też mam takie wrażenie [emoji14] pieluchy dwójki już od ponad 2 tygodni, ubranka 62/68, dla mnie to olbrzym, szczególnie w porównaniu do siostry :o chyba nigdy nie przywykne, że mam tak różne dzieci :o

My bezsmoczkowi z wyboru. Nie lubię :)

IMG_20180929_172526.jpg

Załączniki

• IMG_20180929_172526.jpg
    IMG_20180929_172526.jpg
    90,3 KB · Wyświetleń: 358
reklama
A ja nie wiem co się ze mną dzieje. Pół dnia podpłakuje, nie wiem co jest. Brzuch boli, po raz kolejny zalałam się krwią.
Tez miałyście krwawienia po porodzie?
Nie licząc moich krwotoków w szpitalu..

A ja nie wiem co się ze mną dzieje. Pół dnia podpłakuje, nie wiem co jest. Brzuch boli, po raz kolejny zalałam się krwią.
Tez miałyście krwawienia po porodzie?
Nie licząc moich krwotoków w szpitalu..
Dzieje się z Tobą baby blues. To normalne.
Ja się krwią zalewałam, ale ja też miałam problematyczne te początki połogu (krwotoki, skrzepy, problem z obkurczaniem macicy, nie zamykająca się szyjka)... Jeśli tego jest bardzo dużo, to zgłosiłbym się do gina, albo na IP...

Dzieje się z Tobą baby blues. To normalne.
Ja się krwią zalewałam, ale ja też miałam problematyczne te początki połogu (krwotoki, skrzepy, problem z obkurczaniem macicy, nie zamykająca się szyjka)... Jeśli tego jest bardzo dużo, to zgłosiłbym się do gina, albo na IP...

Krwotoki, skrzepy miałam w szpitalu. Problemy z macica tez, podpisywałam dokumenty wyrażające zgodę na leczenie tabletkami.
Jeśli mi się pogorszy to napewno tak zrobię.
Póki co w poniedziałek czeka mnie papierologia, zdjęcie szwów itp

reklama
Do góry