D
Deleted member 178444
Gość
O Pani! Tyle ściągnąć przy kilkudniowym maluchu - Ty byś pół forum wykarmila! maz kochany będzie coraz lepiej, dotrzecie się z TytusemKamil pojechał po podgrzewacz, nie wracał długo ze zaczęłam się martwić, że on potrzebuje ochłonąć i w ogóle. I strasznie było z tym zle. A on poszedł mi po prezent. Za tę okropną noc, że nie potrafił mi pomoc gdy tak cierpiałam z bólu. Tak się wzruszyłam, że zaciągnęłam zęby i 120 ml mleka odciągnęłam dla syna by miał na kolacje!
Zobacz załącznik 902912
Zobacz załącznik 902913
Mój Głodżilla cały dzień daje czadu, mam nadzieję, że to mi zapewni znośną noc.A ja jak z młodym na cycku padłam po 14stej tak wstaliśmy po 17stej mocno. Aż wstyd. Fakt że dzień zaczęliśmy o 5:00 ugotowałam trzy obiady. Poprałam. Posprzątałam. Spacer. Zakupy. Więc niby mi się należało ale... no boję się nocki teraz
My też po kapieli, też cycek, może w końcu da się odłożyć, cwaniaczek [emoji14]A my po kąpieli i cycujemy [emoji5]
Na tę chwilę odkąd wiem że jest najedzona ale szuka nadal cyca to dostaje smoczka i ulewanie znikło. Zobaczymy co będzie dalej.
Któraś pisala, że Miłek wyglada jakby miał 3 miesiące - też mam takie wrażenie [emoji14] pieluchy dwójki już od ponad 2 tygodni, ubranka 62/68, dla mnie to olbrzym, szczególnie w porównaniu do siostry chyba nigdy nie przywykne, że mam tak różne dzieci
My bezsmoczkowi z wyboru. Nie lubię