reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Kamil pojechał po podgrzewacz, nie wracał długo ze zaczęłam się martwić, że on potrzebuje ochłonąć i w ogóle. I strasznie było z tym zle. A on poszedł mi po prezent. Za tę okropną noc, że nie potrafił mi pomoc gdy tak cierpiałam z bólu. Tak się wzruszyłam, że zaciągnęłam zęby i 120 ml mleka odciągnęłam dla syna by miał na kolacje!

Zobacz załącznik 902912

Zobacz załącznik 902913
Zasluzylas na bukiet i prezent :).
Jestem pod wrazeniem ilosci sciagnietego mleka - przeciez to starczy dla malego na kilka razy.

Ale zakupy 15km wracalam na sygnale!!! Mały tak się darl mężowi że szok nie wiem co mu się stało! Nie kupiłam nic do jedzenia! Ale koc grubszy dla małego już tak

Seremida zapomniałam masz fot

Załączniki

• DSC_2519.JPG
    DSC_2519.JPG
    923,6 KB · Wyświetleń: 127
Kamil pojechał po podgrzewacz, nie wracał długo ze zaczęłam się martwić, że on potrzebuje ochłonąć i w ogóle. I strasznie było z tym zle. A on poszedł mi po prezent. Za tę okropną noc, że nie potrafił mi pomoc gdy tak cierpiałam z bólu. Tak się wzruszyłam, że zaciągnęłam zęby i 120 ml mleka odciągnęłam dla syna by miał na kolacje!

Zobacz załącznik 902912

Zobacz załącznik 902913
Brawo kochana i super masz męża....

reklama

Zobacz załącznik 902912

Zobacz załącznik 902913
Wow ale mleka dużo [emoji123] kochany Twój mężczyzna , mój wczoraj mi kupił zestaw bielizny , też byłam zaskoczona , tak powinno to wyglądać, muszą o nas dbać [emoji324]

Do góry