A ja jak z młodym na cycku padłam po 14stej tak wstaliśmy po 17stej mocno. Aż wstyd. Fakt że dzień zaczęliśmy o 5:00 ugotowałam trzy obiady. Poprałam. Posprzątałam. Spacer. Zakupy. Więc niby mi się należało ale... no boję się nocki teraz
reklama
Chloe.Chloe
Fanka BB :)
Zasluzylas na bukiet i prezent .Kamil pojechał po podgrzewacz, nie wracał długo ze zaczęłam się martwić, że on potrzebuje ochłonąć i w ogóle. I strasznie było z tym zle. A on poszedł mi po prezent. Za tę okropną noc, że nie potrafił mi pomoc gdy tak cierpiałam z bólu. Tak się wzruszyłam, że zaciągnęłam zęby i 120 ml mleka odciągnęłam dla syna by miał na kolacje!
Zobacz załącznik 902912
Zobacz załącznik 902913
Jestem pod wrazeniem ilosci sciagnietego mleka - przeciez to starczy dla malego na kilka razy.
18grudzien
18grudzien
Brawo kochana i super masz męża....Kamil pojechał po podgrzewacz, nie wracał długo ze zaczęłam się martwić, że on potrzebuje ochłonąć i w ogóle. I strasznie było z tym zle. A on poszedł mi po prezent. Za tę okropną noc, że nie potrafił mi pomoc gdy tak cierpiałam z bólu. Tak się wzruszyłam, że zaciągnęłam zęby i 120 ml mleka odciągnęłam dla syna by miał na kolacje!
Zobacz załącznik 902912
Zobacz załącznik 902913
Wyczuł brak matki..Ale zakupy 15km wracalam na sygnale!!! Mały tak się darl mężowi że szok nie wiem co mu się stało! Nie kupiłam nic do jedzenia! Ale koc grubszy dla małego już tak
Seremida zapomniałam masz fot
A mój woli rzygnąć nosem niż smoka ciumać...A my po kąpieli i cycujemy [emoji5]
Na tę chwilę odkąd wiem że jest najedzona ale szuka nadal cyca to dostaje smoczka i ulewanie znikło. Zobaczymy co będzie dalej.
AgulaK82
No mój Bartek był bez smoczka bo też miał odruch wymiotny.A mój woli rzygnąć nosem niż smoka ciumać...
oluchapoducha
Kinderbueno super prezent od męża na pewno humor Ci poprawił i sporo mleka ściągasz. Mi się laktator zepsuł, spalił się mechanizm :/ Tommy tippe po córce miałam. Na razie chce zainwestować w bujaczek lezaczek jakiś.
reklama
KatarzynaCarmen
Wow ale mleka dużo [emoji123] kochany Twój mężczyzna , mój wczoraj mi kupił zestaw bielizny , też byłam zaskoczona , tak powinno to wyglądać, muszą o nas dbać [emoji324]Kamil pojechał po podgrzewacz, nie wracał długo ze zaczęłam się martwić, że on potrzebuje ochłonąć i w ogóle. I strasznie było z tym zle. A on poszedł mi po prezent. Za tę okropną noc, że nie potrafił mi pomoc gdy tak cierpiałam z bólu. Tak się wzruszyłam, że zaciągnęłam zęby i 120 ml mleka odciągnęłam dla syna by miał na kolacje!
Zobacz załącznik 902912
Zobacz załącznik 902913