D
Deleted member 178444
Gość
Obserwuj, smoczek może wywołać jeszcze większe ulewanie.@wiciowamama współczuję pleśniawki.
Ja z młodszym synem 16 października idę do okulisty bo też ma zmianę okularów i szkieł więc też pójdzie pewnie z 4-5 stowek. Najlepszego z okazji rocznicy [emoji485][emoji5]No właśnie Julki raczej brzuszek nie boli bo się nie pręży. Raczej obstawiam że to z przejedzenia. Oj dużo przyczyn... Będę obserwować... Jak wyżej napisałam podejrzewam przejadanie... Dziś dałam smoczka w zamian i zassała go i nie skomle po cyca. Do dziś trwała u mnie 2 doba bo non stop przy cycu aż ulewać zaczęła. No właśnie ja też czuję że teraz mogę zjeść konia z kopytami tylko jakaś blokada mi się włączyła ze strachu że zgage dostanę [emoji30][emoji7][emoji7][emoji7]Cudowny jest [emoji5][emoji7][emoji8]
Była u mnie szwagierka to skorzystałam z okazji i pojechałam na zakupy.
Kupiłam sobie te plasterki Compeed na tę opryszczke.
Muszę mojej poobcinać paznokcie bo ma jak żyletki cienkie i ostre [emoji37]
Kochane które macie swoich mężczyzn w domu, ja z mojej perspektywy to Wam zazdroszczę że ich macie w domu bo mój będzie dopiero w czwartek. Będzie 2 tygodnie bo od razu na tacierzynskie idzie ale wiem że te 2 tygodnie miną szybko.
Nie mam jeszcze wózka dla młodej bo dopiero 10 nam kasa wpłynie na konto, a tak w tygodniu gdyby pogoda dopisała wyszła bym z małą na spacer, eh.... Zobacz załącznik 902865
Próbuje coś zrobić w domu. Wychodzi mi jak na zdjęciu [emoji14]
zrobiłam ta fote i nie mogę wyjść z podziwu - jakie ja mam chude stopy! Jak sobie przypomnę do było w ciąży